Horoskops 23. augustam – veiksme slēpjas kustībā!

Jaunava

Aktīva, radoša diena, kas iet diezgan grūti. Šodien mēģiniet rīkoties ierobežotāk – neaizmirsti kārdinošus piedāvājumus, izvairīties no ikdienas paziņām, neuzsāciet riskantus drabus. Negaidītas ziņas var piespiest jūs pārskatīt savus plānus.

Lasi arī: 4 iemesli, kāpēc pārim būtu jādala viena gulta

Svari

Dzīves potenciāls ļoti zemā līmenī. Kopš rīta sagaidiet pārpratumus un nesaskaņas. Nepatīkamas ziņas, kas saistītas ar tuviem cilvēkiem vai neveiksmēm profesionālās darbības jomā. Pastāv neparedzētu izdevumu vai finansiālu zaudējumu iespēja.

Skorpions

Diena ir nelabvēlīga kolektīvu rīcību – noderīga tikai individuālai darbam, bet nezaudējiet realitātes sajūtu: iespējams, daudzi no jūsu plāniem nepiepildīto un pārmērīgu pašpārliecinātību var radīt daudz nepatikšanas.

Strēlnieks

Kļūdas no partnera vai nepareizas situācijas novērtējums var radīt finansiālus zaudējumus. Sirdsdarbos ir paredzamas negaidītas komplikācijas. Iespējams, ka jaunās domas vai darbības, kuru mērķis ir izveidot harmoniskas attiecības, var tikt izslēgtas, un nenoturēšanās komunikācijā var izraisīt strīdu.

Mežāzis

Zvaigznes brīdina vīriešus Mežāžus par aktīvām fiziskām aktivitātēm un kolektīvām aktivitātēm. Mežāžu sievietes gaida interesanta tikšanās. Nav izslēgta jauna romāna parādīšanās vai veco attiecību atsākšana.

Lasi arī: Kā uzlabot karmu un pārtraukt neveiksmes plūsmu: 5 veidi

Ūdensvīrs

Laba diena harmoniskām laulības attiecībām, jautrībai, emancipācijai. Šodien labāk ir izdarīt tikai parasto darbu sev. Veiksme ir iespējama komerciāliem jautājumiem. Lai panāktu lielāku veiksmes varbūtību, ir nepieciešams piesaistīt ietekmīgu patronu vai partneru atbalstu.

Zivis

Sargieties no negaidītām problēmām savā personīgajā dzīvē. Centieties uztvert kritisku attieksmi pret savām nepilnībām, nevis izvirzīt partnerim paaugstinātas prasības. Jums ir brīnišķīga intuīcija, kas palīdzēs jums atrast izeju no visvairāk mulsinošās situācijas. Pievērsiet uzmanību attiecībām ar bērniem. Nepalaidiet garām iespēju pavadīt vakaru ar viņiem.

Avots

Leave a Comment