Horo***ps 23. augustam – veiksme slēpjas kustībā!

Šodien ir laba diena kolektīvam darbam, jaunas informācijas iegūšanai un iesākt jaunus treniņus. Šajā dienā tiek rekomendētas ķermeņa atjaunošanās procedūras. Šīs dienas akmeņi: opāls.

Auns

Iespējams, šodien personīgajās attiecībās jums jāpieliek pie veciem, pierādītiem veidiem: izvairieties no inovācijām vai runāšanas augstos toņos – un panākumi būs jūsu. Negaidītas ziņas var radīt šķēršļus vecās vēlmes izpildē.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Vērsis

Jāizvairās no aktīvām darbībām, nepamatotiem riskiem un kārdinājumiem. Visticamāk, šajā dienā jūs atradīsiet vispārēju mieru un kontemplāciju. Ir labi piedot, dot un saņemt dāvanas, izpildīt pieprasījumus. Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai saviem tuviem draugiem.

Dvīņi

Lielākajai daļai Dvīņu, iespējams, ir jauns vilinošs paziņojums, bet ne skriešanās uz citu mīlestības uzvaru – varbūt jūs pieņemat to, ko jūs vēlaties par realitāti. Liktenis nosūta jums mērķtiecības un koncentrācijas pārbaudi.

Vēzis

Pastāv iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli vai izvairīties no pretinieku machinācijas. Otrajā pusē, iespējams, pasliktinās Vese***a, depresija, galvassāpes. Iespējams, jums būs jāsaskaras ar nelielām finansiālām problēmām un mājas darbiem. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu, parādiet mērenību ēšanas laikā.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Lauva

Dzīves potenciālam ir tendence samazināties. Iespējamie ievainojumi, lielas problēmas ar nepiederīgajiem vai valsts iestāžu pārstāvjiem. Nevar izslēgt arī attiecību pasliktināšanos ar mājniekiem vai sarunu ar draugiem. Nepārdomājiet kaislības, nepārspīlējiet emocijas. Nevēlami lietot alkoholu un gaļu.

Leave a Comment