Horoskops 25.jūlijam – sadarbojieties, lai sasniegtu mērķi!

Šodiena ir laba kolektīvam darbam, jaunas informācijas iegūšanai un aktīva dzīvesveida sākšanai. Varat plānot un sākt jaunus projektus. Šīs dienas akmeņi: opāls.

Auns

Dzīves potenciāls mēdz palielināties. Daudzi Auni palielina savu radošumu, seksuālo enerģiju, intuīciju. Ieteicams apmeklēt templi, parādīt žēlsirdību, rūpēties par trūcīgiem bērniem un veciem cilvēkiem, izpildīt pieprasījumus.

Lasi arī: Liepa, kļava, ābele? Kā tikt pie kārtīgas koka karotes

Vērsis

Vīrieša Vērša personīgajā dzīvē zēniem ir ieteicams rādīt svētlaimību, piedot nodarījumus. Sievietes – Vēršus zvaigznes brīdina par iespējamo mīlas dēka pabeigšanu. Ieteicams būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, lai gan ne viss no jums atkarīgs.

Dvīņi

Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus komercdarījumus, pat saistītus ar risku. Dažiem pārpratumiem pēcpusdienā būs nepieciešama lielāka organizācija un konsekvence. Jūs, iespējams, gaida ne īpaši patīkami brīži, strādājot ar bērniem.

Vēzis

Intuīcija mēdz vājināties. Jums būs jāizvēlas starp patīkamu un nepieciešamu. Droši vien vispārēja neapmierinātība un vēlme atteikties no garlaicīgas ikdienas dzīves. Nepieļaujiet negatīvās domas un jūtas. Jebkurā gadījumā nezaudējiet optimismu.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jūs esat spēcīga un izsmalcināta personība

Lauva

Jūs varat ietaupīt iedzimto spēju analizēt pagātni un paredzēt nākotni. Izprotiet savus plānus, domas un darbības, jo jums ir jābūt gatavam neparedzētam likteni. Personīgā dzīve arī prasīs būt uzmanīgam. Iespējams, ka strīds ar kādu tuvu jums vai problēma ar vecākiem radiniekiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment