Horo***ps 27.maijam – mainīga veiksme

Fortūnas ritenis griežas, kustība turpinās. Veiksmīga diena kolektīvam darbam, jaunas informācijas apguvē, mācību sākšanai.

Auns

Nepastāvošs psiho-emocionālais stāvoklis kādu laiku var pazust. Vissarežģītākie jautājumi tiek atrisināti, kā redzēsiet atsevišķi. Ceļojumi, radošās tikšanās, kontakti visos līmeņos ir labvēlīgi. Miera un prieka sajūta atgriezīsies pie jums.

Vērsis

Izredzes infekcijas slimībām. Zvaigznes brīdina, ka pārmērīga jutība un lētticības var izraisīt daudz ciešanu. Mēģiniet atrast vietu, kur stāvēt, uzmaniet profesionālo darbību un garīgos centienus. Esi stiprs, veic soli uz pilnību.

Dvīņi

Dvīņiem šodien būs grūti saprast divkāršo situāciju. Var rasties pēkšņas izmaiņas garastāvoklī. Šajā dienā nav ieteicams atrisināt svarīgus jautājumus, strādāt ar svarīgiem dokumentiem. Galvenais, beidzot noteikt jūsu darbības un vēlmes. Pēcpusdienā var rasties romantiskas tikšanās. Bet Dvīņi izrādīsies ļoti sarežģīti partneri, jo viņi nespēs ātri pielāgoties un piekrist kompromisiem.

Vēzis

Daudziem Vēžiem izdosies atrisināt šīs dienas nepatikšanas, ja viņu galva ir augsta. Vēžu šarma stiprums palielināsies, viņi zinās, ko grib, un to sasniegs ar parasto neatlaidību. Daudzi var atbrīvoties no inerces un izturēt dzīvi. Ieteicams risināt vissteidzamākos jautājumus savā personīgajā dzīvē, izteikt priekšlikumus.

Lasi arī: Jaunava līdz pat kāzām

Lauva

Daudzi Lauvas parādīs vairāk aizkaitinājumu, nogurumu un neveiksmi. Centieties atturēties no emocijām un kļūdām, un neļaujiet nepatikšanām pārvarēt sevi. Labākā vieta, kur doties pensijā, ir jūsu mājās. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Sargieties no kāju traumām, neaizmirstiet skrāpējumus un griezumus uz ādas.

Jaunava

Otrajā dienas pusē pievērsieties mājsaimniecības darbiem, atpūtieties kopā ar ģimeni. Jūs varat pilnībā izmantot zvaigžņu labvēlīgo atrašanās vietu augstāko izjūtu izpausmei, nevis noliegt sev mazliet priekus. Tomēr izvairieties no alkoholiskajiem dzērieniem, jo ​​pretējā gadījumā var būt galvassāpes un slikta Vese***a.

Svari

Iespējams, radošo un biznesa spēju realizācija. Tas ir labs laiks, lai apspriestu nākotnes plānus. Bet neiesaistieties jaunos jautājumos. Turpiniet savus projektus. Labi ir atbrīvoties no sliktiem ieradumiem, vārdiem-parazītiem.

Skorpions

Izdevīgākie ir tempļa apmeklējumi, pašaizliedzība, līdzjūtība un līdzdalība citu problēmās. Varbūt daudziem Skorpioniem būs sarežģīta izvēle attiecībā uz viņu dzīves virzienu. Varbūt ir cietis no kaitējuma, apkārtējo cilvēku morālās netīrības.

Lasi arī: Zodiaka zīme Svari: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Strēlnieks

Šī diena ir atzīmēta ar pieauguma vitalitāti līdz kulminācijas punktam. Noderīgs fiziskais darbs, sporta spēles. Ir izdevīgi uzsākt atgūšanas procesu, aizdot naudu, veikt dāvanas. Medikamenti un pārtika labi uzsūcas. Nav ieteicams pārlādēt redzi.

Mežāzis

Daudzi šodien varēs noslēpt savas jūtas, bet tas ir iespējams, ka tie jāsaskaras citur, provocējot dusmas un konfliktus. Ir nepieciešams, lai izprastu sevi, savas ideālus un izmetiet visu nevajadzīgu. Iespējama neizpratne un Sli**bas endokrīnā sistēmā.

Ūdensvīrs

Dienas sākums būs saistīts ar spēcīgām un radošām pūlēm. Jūs varat mainīt savu darba vietu un profesiju, savu praktiskumu un intuīciju – panākumu garantija. Jūs nevarat baudīt luksusa veikšanu, veikt lielus pirkumus un tērēt naudu par sīkumiem. Mēģiniet būt ekonomiskāks.

Zivis

Šodien jūs varat sajust nepieciešamību atpūsties, lai gan maz ticams, ka jūs varēsiet atpūsties. Iespējams, notikumi vai jaunumi, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu garastāvokli un labklājību. Tas palīdzēs stiprināt ģimeni un attiecības ar mīļajiem. Šīs dienas vakaru, veltīt bērniem.

Avots

Leave a Comment