Horoskops 28.jūlijam – ieklausieties savā sirds balsī!

Jaunava

Šī diena ir labvēlīga draudzīgu attiecību atjaunošanai. Esi gatavs neparedzētām tikšanām ar veciem draugiem vai tuviem cilvēkiem. Izvairieties no mīlas piedzīvojumiem, nav nepieciešams noteikt globālus mērķus, jo jūs gaida maldināšana vai vilšanās. Ja iespējams, pavadīt vairāk laika svaigā gaisā.

Lasi arī: Retrograda Saturns no 2018. gada 18. aprīļa līdz 5. septembrim: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Svari

Ir iespējami daži izlaidumi, kļūdas,  kas liks jums ienirt vērā ņemamā darbā, kas prasa daudz pūļu, pielāgotu skatu pazīstamajiem pienākumiem, ārkārtas risinājumus jaunām problēmām. Jūs varēsiet izmantot savas spējas paust sevi un stiprināt savu pozīciju. Droši vien atbalstīt un izprast cilvēkus, kurus neuzskatāt par saviem sabiedrotajiem.

Skorpions

Horoskops šodien vēsta panākumus mīlas un situācijas uzlabošanos ģimenē, ja jūs varat apiet slēptos slazdus. Sievietēm- Skorpioniem, zvaigznes sola jaunas interesantas paziņas. Patīkama sabiedrība un jautrība palīdzēs uz kādu brīdi izbēgt no smagajām rūpēm.

Strēlnieks

Šodien ir iespējami nepatīkami piedzīvojumi, katastrofas, Sli**bas. Veiciet katru soli uzmanīgi, lai izvairītos no tumšo spēku ietekmes. Ja braucat, uzmanieties ceļā. Droši vien problēmas, kas saistītas ar mīļoto vai radinieku.

Mežāzis

Labvēlīgs periods veco saišu atjaunošanai un stiprināšanai vai palīdzībai radiniekiem. Problēmas vai nepatikšanas ir kļūdainu pagātnes rezultāts. Sakarā ar būtisku potenciāla samazināšanos, fiziskā pārslodze ir ļoti nevēlama.

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme var kļūt bagāta

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīru gaida aizņemta diena. Plānotās sanāksmes, sarunas vai braucieni neizdosies. Ir iespējami strīdi vai mājas darbs. Saglabājiet mieru. Neatbildiet uz notiekošo – daudz kas ir atkarīgs ne tikai no jums. Visas attiecības ar citiem balstās uz dabisku vēlmi kalpot cilvēku labā, labprātīgumu un žēlastību.

Zivis

Šodien vientulība un koncentrēšanās uz garīgajām problēmām ir labvēlīga. Lai realizētu izvirzītos uzdevumus, būs vajadzīga atpūta, pacietībai un prātīgs aprēķins. Jums vajadzētu vadīt visu savu neatlaidību, šarmu, daiļrunību, lai sasniegtu materiālo bagātību.

Avots

Leave a Comment