Horoskops 28.jūlijam – ieklausieties savā sirds balsī!

Šodien prāts, ķermenis un dvēsele, būs harmonijā. Sazinieties ar savu sargeņģeli. Varat nodoties attīrīšanās rituāliem. Fiziskās aktivitātes nāks par labu Vese***ai. Šīs dienas akmeņi: špinelis, turmalīns, čaroīts, smaragds, pērles (izņemot melnās).

Auns

Pielāgojieties kādai no jums raksturīgajām īpašībām. Nevienu nedrīkst piesaistīt savām problēmām vai plāniem. Cik vien iespējams maz konfidenciālu sarunu ar nepazīstamiem cilvēkiem. Tomēr jāpievērš uzmanība savai mājsaimniecībai. Nestrīdieties par sīkumiem – jūsu dāsnums un jūtu līdzsvars palīdzēs uzturēt mieru un komfortu ģimenē.

Lasi arī: 4 bailes, ka nogalina jūsu izredzes atrast patiesu mīlestību

Vērsis

Diena būs labvēlīga uzņēmējdarbībai un radošai darbībai. Iespējams, ka jums nebūs šķēršļu. Problēmas apiet tevi, viss notiks, ko plānojāt. Jau kādu laiku ir iespējams aizmirst par strīdiem, savstarpējiem pārpratumiem.

Dvīņi

Jūsu finansiālā situācija nedaudz pasliktināsies. Iespējami zaudējumi. Ja jūs plānojat veikt lielu pirkumu, domā par to, vai jums vajadzētu tērēt tik daudz naudas par to. Zādzības, ugunsgrēka vai avārijas iespējamība ir augsta. Esi īpaši uzmanīgs ar saviem bērniem.

Vēzis

Vēzim šodien nav ieteicams veikt lielus pirkumus, slēgt līgumus, laulības, parakstīt svarīgus dokumentus. Pirmā dienas puse ir nelabvēlīga jūsu iespējamās asimilācijas vai neskaidrības trūkuma dēļ. Profesionālās darbības jomā ir grūti saskarties ar partneriem vai priekšniekiem. Dienas beigās jums izdosies savākties. Nepadodieties provokācijai, palieciet uzticīgs sev.

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

Lauva

Jūsu panākumi būs tieši atkarīgi no spējas analizēt situāciju un veikt svarīgus pasākumus laikā. Pateicoties uzņēmējdarbības aktivitātei un atbildībai, jūs varat iegūt ienesīgu rīkojumu vai vilinošu piedāvājumu piedalīties kopīgā projektā. Tomēr veiksmes panākšana nebūs tik vienkārša, kā šķiet. Iespējamie negaidīti šķēršļi, kas kavēs plāna īstenošanu uz nenoteiktu laiku.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment