Retrograda Saturns no 2018. gada 18. aprīļa līdz 5. septembrim: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Astroloģiskai analīzei ir ļoti svarīgi atjaunot planētas. Saturna apgrieztā kustība dažādos veidos ietekmēs Zodiaka zīmes pārstāvju dzīvi.

Katrai planētai ir noteikts īpašību kopums, kas ir pozitīvs dažām Zodiaka zīmēm un negatīvs citām. Saturnam nav šādu īpašību, taču tie ir ļoti svarīgi ilgtermiņā. Fakts ir tāds, ka šī smagā planēta vienā dienā nevar mainīt dzīvi, kā tas ir iespējams, piemēram, Merkuram. Saturnam vajadzīgs laiks, jo tas nemaina apkārtējo pasauli, bet cilvēka apziņu, iekšējo kodolu, cilvēka raksturu un būtību.

Auns

Auna garastāvoklis var mainīties vairākas reizes dienā, nemaz nerunājot par tik ilgu laiku, intervālā no 18. aprīļa līdz 5. septembrim. Saturns palīdzēs nodrošināt, ka jūsu vēlme strādāt vai rīkoties jebkura cita mēroga līmenī var kļūt apzināta. Impulsivitāte pati ies mazumā, līdz rudenim jūs varat kļūt mierīgāki. Mēģiniet pēc iespējas mazākā mērā skatīties uz pasauli, izmantojot rozā brilles. Uztveriet realitāti tādu, kā tā ir, neizkropļo to.

Lasi arī: Ko darīt, ja bērnam sāp vēders

Vērsis

Ar mīlestību pret Saturnu izrādīsies ļoti noderīgi, jo jūsu raksturs kļūs mīkstāks. Vērtības sistēma tiks pakāpeniski pārskatīta pakāpeniski. Tas dos Jums iespēju analizēt savu uzvedību un attieksmi pret visu, kas notiek tev apkārt. Jums izdosies būt pārliecināti par to. Runājot par finanšu un darba gadījumiem, viss ir nedaudz sarežģītāk. Iespējams, situācijas maiņa jums būs ļoti svarīga. Padomājiet par to, kā izvairīties no problēmām, nevis novērst to sekas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment