Horoskops 30.augustam – pārstājiet šaubīties!

Jaunava

Šodien, iespējams, ir neveiksmes mīlas lietās vai sadursmes ar nepiederīgajiem, kas nebeigsies tev par labu.

Lasi arī: Mūsu dzimtu vajā lāsts, palīdziet! Dzimtas lāsts – realitāte vai mīts

Svari

Diena iet caur neticības, viltus solījumu zīmi. Šajā dienā zvaigznes iesaka apsvērt gaidāmās darbības, kas saistītas ar jūsu darbības finansiālo pusi. Riska uzņēmumi var radīt zaudējumus. Iespējams, jūsu darbā ir nopietna izlaidība, kas negatīvi ietekmē uzticamību. Centies izvairīties no visa veida strīdiem, konfliktiem, nepievērs uzmanību kritiskajām piezīmēm savā adresē.

Skorpions

Diena solās būt labvēlīga. Veiksmīga tirdzniecības darbība, riskanti uzņēmumi. Droši ilgi braucieni, ceļojumi, tikšanās ar interesantiem cilvēkiem. Nav izslēgts jauna romāna parādīšanās vai veco attiecību atsākšana. Spēja racionāli plānot jūsu lietas un izplatīt savus spēkus palīdzēs sasniegt savu mērķi tuvākajā nākotnē.

Strēlnieks

Iespējams, ka sakarā ar planētas nelabvēlīgo atrašanās vietu jūsu darbībā tiek pieļautas kļūdas darbībās vai nepareizos aprēķinos. Ir pēkšņas izmaiņas garastāvoklī, problēmas ar plānu un ideju īstenošanu, konflikti ar partneriem. Jums būs jādara viss iespējamais, lai godinātu situāciju ar godu. Nevar izslēgt, ka jūsu oficiālā vai sociālā situācija būs sakrājusies: neņemiet to pie sirds – viss galu galā notiks.

Mežāzis

Kaislīgs darbs vai aktivitāte, kas prasa lielu fizisko stresu, var nopietni kaitēt jūsu spēkam un vēlme gūt panākumus, negatīvi ietekmējot jūsu labsajūtu. Šodien steiga un satraukums ir kontrindicēta.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras mīl strīdēties

Ūdensvīrs

Diena rada negatīvas tendences un paies diezgan stresaini. Radušās problēmas liks meklēt kompromisu starp vēlmēm un pienākumu. Izvairieties no pārmērīgas skaņas komunikācijā ar bērniem.

Zivis

Diena pavērs plašas iespējas radošumam un pašizpausmei, taču zvaigznes brīdina par aktīvām fiziskām aktivitātēm un kolektīvām darbībām – tikai atsevišķas nodarbības veiksies. Brīnišķīga diena mīlestībai un romantiskam piedzīvojumam.

Avots

Leave a Comment