5 zodiaka zīmes, kuras mīl strīdēties

Dažu zodiaka zīmju pārstāvji vienmēr ir svēti pārliecināti, ka taisnība ir viņu pusē, tāpēc viņi raduši līdz pēdējam aizstāvēt savu viedokli. Tie ir spītīgākie un nelokāmākie strīdnieki visā horoskopā!

Vērsis
Vērsis ir ārkārtīgi spītīga zodiaka zīme, tāpēc viņš turas tikai pie sava viedokļa un neatkāpjas ne soli. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus grūti par kaut ko pārliecināt. Vērša izpratnē viņam vienkārši nevar nebūt taisnība, tāpēc kaut ko mēģināt pierādīt ir bezjēdzīgi.

Svari
Svariem kopš pašas bērnības patīk strīdēties, jo, viņuprāt, strīdos dzimst patiesība. Šī zodiaka zīme gūst prieku no iespējas padiskutēt un pastrīdēties par jebkuru tēmu. Visbiežāk viņi necenšas pierādīt savu viedokli, bet aizstāv taisnīgumu un patiesību. Svari ir zodiaka zīme, kas spēj ieklausīties oponentā, ja tas piedāvā loģiskus secinājumus.

Lasi arī: 8 iemesli, kāpēc jūsu dzīvē vajadzētu būt šīs Zodiaka zīmes pārstāvim!

Lauva
Lauva iesaistās strīdos, jo viņš ir ļoti jūtīgs pret kritiku un visu uztver personīgi. Šī zodiaka zīme neprot ieklausīties citu cilvēku viedoklī, jo tas visbiežāk aizskar to lepnumu un patmīlu. Tieši tāpēc Lauva strīdās līdz galam, pat ja apzinās, ka viņam nav taisnība.

Mežāzis
Mežāzis pieņem kā faktu, ka viņš ir daudz pieredzējušāks un gudrāks nekā pārējās zodiaka zīmes. Ne velti viņš ir skarbā un taisnīgā Saturna aizbildnībā. Bet tas nenozīmē, ka Mežāzim ir taisnība vienmēr un visur. Daudziem Mežāžiem ir tieksme pamācīt citus cilvēkus un savu viedokli uzspiest kā vienīgo pareizo, tāpēc reizēm ar viņiem grūti strīdēties.

Auns
Auns ne par ko nepieņems iespēju, ka viņam varētu nebūt taisnība. Šī zodiaka zīme nikni mēģinās pierādīt savu taisnību un atradīs tūkstoš argumentus sev par labu. Šī ir ļoti spītīga zodiaka zīme, kas neatkāpjas pat pēc lielākā skandāla. Aunam labāk likt mieru, nevis mēģināt pārliecināt.

Avots:

Leave a Comment