Horoskops 4.septembrim – saudzējiet ģimenes vērtības

Šodien nesteidzieties, esiet uzmanīgi un ievērojiet mieru. Darbiem pieejiet radoši, un koncentrējiet savu uzmanību uz darāmo. Varat sākt detoksikācijas tūri. Šīs dienas akmeņi: tīģeracs, vanagacs, kaķacs, rozā marmors.

Auns

Planētas iesaka pievērst lielu uzmanību jauniem ienesīgiem biznesa priekšlikumiem un izmantot tos ar maksimālu labumu sev. Zvaigznes veicina mīlestību un harmoniskas ģimenes attiecības. Sapnis iepriekšējā dienā – pravietojums uz mēnesi.

Lasi arī: 13 lietas, kas ir jāzina par vīrieti, pirms ar viņu apprecēties

Vērsis

Attīstīta atbildības sajūta, spēja prognozēt situāciju sekmēs profesionālās darbības sfēru vai ievērojami paaugstinās jūsu autoritāti. Esiet uzmanīgs, strādājot ar dokumentiem. Vakarā iespējams romantiska tikšanās vai jauna paziņa, kas kļūs par nopietnām attiecībām.

Dvīņi

Šodien daudzi Dvīņi var izrādīt vēlēšanos gūt panākumus un izklaidēties. Iespējams, ceļojums uz teātri vai koncertu, draugu vizīte vai ielūgums apmeklēt, kadu pasākumu, dos iespēju pavadīt laiku un parādīt savus talantus. Jūsu personīgajā dzīvē var notikt neparedzēts notikumu pavērsiens jūsu labā.

Vēzis

Palielināta aura, spēja sasniegt mērķus, personīgais šarms. Tomēr planētu ietekme radīs Vese***as problēmas vai komplikācijas ar apkārtējo vidi. Mīlestība uz panākumiem un augstas pretenzijas pret citiem, novedīs pie nervu sistēmas traucējumiem vai nekontrolējama emociju pieauguma. Centieties izvairīties no cilvēku izspiešanas un neiet uz sabiedriskām vietām.

Lasi arī: Jūsu Zodiaka zīmes negatīvās iezīmes

Lauva

Labvēlīga diena svaigu radošu ideju ieviešanai vai neparasts veco problēmu risinājums. Lielisks laiks sazināties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Iespējams, ka jūs varat realizēt veco sapni vai sasniegt panākumus savā personīgajā dzīvē.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment