Horoskops 6.martam – diena ar daudzām iespējām

Vēzis
Personīgajā saskarsmē svarīgs būs veids, kādā tu komunicēsi ar apkārtējiem – tas ļaus tev kļūt par draugu vai pretēji – par ienaidnieku. Atceries, ka vārdiem piemīt liela maģija. Lielos vilcienos tu jau to zini, tikai, šķiet, reizēm esi piemirsis.

Lauva
Vislabākais laiks, lai iepazītos. Šie kontakti ļoti noderēs tavā profesionālajā sfērā. Veiksmīgs laiks, lai dotos ceļā un iepirktos.

Jaunava
Šajā laikā tu vari ķerties gan pie materiālo jautājumu realizēšanas, gan estētisko – abās šajās sfērās tevi pavadīs veiksme. Šodien būs praktiska, aktīvu darbu diena, kad varēsi padarīt ļoti daudz.

Svari
Iespējams, ka tu šodien jutīsi strauju enerģijas zudumu. Tas, visdrīzāk, būs saistīts ar tavu darbu un kaut kādiem sabiedriskiem jautājumiem. Tomēr atceries vienu lietu – katrai dienai ir sava pozitīvā un sava negatīvā puse. Dari šodien tās lietas, kurās tev veicas un kas tev sagādā prieku.

Skorpions
Nāksies vairāk uzmanības pievērst naudas un nekustamā īpašuma jautājumiem. Tikai ar lielām pūlēm tu šodien sasniegsi savus mērķus. Bet nebēdā – ja pacentīsies, tev viss izdosies!

Strēlnieks
Pirmajā dienas pusē mīlestība tev asociēsies vairāk ar kaut ko vieglu un gaisīgu – tieši šajās stundās tu, iespējams, vari ātri un viegli iepazīties. Tomēr maz ticams, ka šie romāni kļūs par nopietnām, abpusēji patīkamām attiecībām.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Mežāzis
Pirmā dienas puse būs saistīta vairāk ar jautājumiem par finansēm, iespējams, arī ar nekustamo īpašumu. Tas var izrādīties ienesīgi, it īpaši, ja darījumā būs iesaistīti cilvēki no ārzemēm. Izmanto šo iespēju!

Ūdensvīrs
Pieaugs tava pārliecība par saviem spēkiem, tāpat arī tu tieksies pēc veiksmes – tiesa, lai sasniegtu visu to, ko esi iecerējis, nāksies arī krietni papūlēties, tomēr tas noteikti būs tā vērts.

Zivis
Labvēlīgs periods Vese***as jomā, sajutīsies ļoti enerģisks un fiziski spējīgs. Izmanto to savā labā n izdari tās lietas, kuras nemitīgi atliki sava slinkuma dēļ.

 

Avots:

Leave a Comment