Kad vīrs iemīlēja citu, skaistu un elegantu sievieti, sieva nolēma parūpēties par sevi un kļuva par skaistuli

Meitene saprata, ka nevar konkurēt skaistuma ziņā ar vīra jauno izredzēto. Viņa paskatījās uz savu atspulgu spogulī un ar smagu sirdi saprata, ka pēc notikušā viņai jāārstē ne tikai ievainotā dvēsele, bet arī ķermenis …

Linna Čempa cieta no liekā svara. Neskatoties uz to, viņa satika vīrieti, kuru nemulsināja viņas vidukļa lielais apjoms. Viņš piedāvāja meitenei roku un sirdi, nekad viņai nedeva mājienu ievērot diētu, un viņi kopā jutās visnotaļ laimīgi.

Bet kādu dienu notika kaut kas tāds, ko Linna nekādi negaidīja. Viņas vīrs iemīlēja citu sievieti. Viņa bija skaista un eleganta, viņa varēja dabūt jebkuru vīrieti, bet viņa izvēlējās Linnas vīru.

Meitene saprata, ka nevar konkurēt skaistuma ziņā ar vīra jauno mīļoto. Viņa paskatījās uz savu atspulgu spogulī un grūtsirdīgi atzina, ka pēc notikušā viņai jāārstē ne tikai ievainotā dvēsele, bet arī ķermenis.

Treniņi ir labākais veids, lai pārvērstos

Meitenes svars līdz tam laikam bija sasniedzis 127 kg, tāpēc viņa nolēma ievērot stingru diētu un sākt trenēties. Linna nolīga personīgo treneri, kurš katru dienu pārbaudīja, ko viņa ēd, kā arī izstrādāja viņai treniņu programmu, ko viņi pildīja kopā.

Lasi arī: Pazīstama psiholoģe stāsta par to, kā izskatās cilvēks, kurš tevi nemīl

Tagad meitene iet ar līkumu vietām, kur bija iespējams iegādāties viņas iecienīto fast food. Un kādu laiku pēc nopietnu treniņu uzsākšanas, Linna sāka baudīt skatīšanos uz sevi spogulī, jo sieviete, kura viņa vienmēr gribēja būt, smaidīja viņai tieši pretī. Pievilcīga, pārliecināta sieviete.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītos kā Linna izskatās tagad

COMMENTS

Leave a Comment