Enrike Iglesiass jaundzimušajai meitai devis krievu vārdu: “Vārdu izvēlējās Anna, man tas ļoti patīk”

30. janvārī ģimenes pieaugumu ģimenē sagaidīja dziedātājs Enrike Iglesiass un Krievijas tenisiste Anna Kurņikova. Par to, ka zvaigznes trešo reizi kļuva par vecākiem, vispirms ziņoja populārā mākslinieka jaunākais brālis.

Un pēc kāda laika Enrike un Anna parādīja jaundzimušo meitenīti savās Instagram lapās. Ilgu laiku mazuļa vārds tika turēts noslēpumā. Visbeidzot laimīgais tēvs atzina, ka viņi nolēma meitai dot krievu vārdu.

“Mūsu meitai krievu vārdu izvēlējās Anna, man tas ļoti patīk. Ar Annas palīdzību es mācos krievu valodu un jau varu šajā valodā nedaudz izteikties. Mājās mēs runājam trīs valodās: spāņu, krievu un angļu. Es ceru, ka mūsu bērni brīvi runās visās trijās un viņiem būs iespēja iepazīt dažādas kultūras, ”citēts Iglesiass.

Lasi arī: Kad vīrs iemīlēja citu, skaistu un elegantu sievieti, sieva nolēma parūpēties par sevi un kļuva par skaistuli

“Pēc dvīņu piedzimšanas Anna un es nolēmām, ka mēs gribētu vairāk bērnu, bet mēs īpaši neplānojām laiku, kad tas notiks. Viss notika pats par sevi, bet esmu absolūti laimīgs, ”emocijas neslēpj dziedātājs.

 

Kāds tad īsti ir meitenītes vārds? 

Meitenīti nosauc par Mašu. Vārds Marija pastāv dažādās pasaules valodās, taču meitenes vecāki konkrēti izvēlējās tieši Krievijā lietoto vārda formu – Maša nevis Marija. Enrike atzina, ka mazuļa pieteikšanās bija īsts pārsteigums pārim.

Anna Kurņikova un Enrike Iglesiass pirmo reizi satikās dziedātāja videoklipa filmēšanā. Mīlnieki kopā ir jau 18 gadus. Tiesa, viņi oficiāli noformēja attiecības tikai pagājušajā gadā, pēc dvīņu Nikolaja un Lūsijas piedzimšanas. Jāsaka, ka, neskatoties uz zvaigžņu statusu, Enrike un Anna cenšas pasargāt savu personīgo dzīvi no pārmērīgas preses uzmanības.

Lasi arī: Pazīstama psiholoģe stāsta par to, kā izskatās cilvēks, kurš tevi nemīl

Laulātie ilgu laiku sabiedrībai nerādīja dvīņus. Tikai tad, kad bērniem bija vairāki mēneši, zvaigznes sāka publicēt bērnu fotoattēlus un smieklīgus videoklipus Instagram. Starp citu, arī Kurņikovas otrā grūtniecība nebija uzreiz zināma. Tenisa spēlētāja nejauši nokļuva paparaci objektīvos jau pēdējos grūtniecības mēnešos, kad nebija iespējams noslēpt noapaļoto vēderu.

Leave a Comment