Horoskops 9.jūlijam – nebrieniet purvā!

Šodien centieties lieki netērēt savu enerģiju un laiku, jo daudzas lietas tāpat neveiksies. Nenododieties savu panākumu ilūzijām, pirms tie ir sasniegti. Labāk veltiet liku relaksācijai, nekā aktīvai darbībai. Esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, jums apkārt. Parūpējieties par savu ķermeni, ieteicama sauna un masāža. Šīs dienas akmeņi: dzeltenais nefrīts, žadeīts, hrizoprazs. 

Auns

Labvēlīga atpūta, saziņa ar bērniem. Ļoti laba diena, lai atrastu zaudētās lietas. Šodien bērns, kas dzimis, parasti dzīvo ļoti ilgi. Sapņi un vēlmes tiek turētas noslēpumā.

Vērsis

Labāk ir veltīt šai dienai jau sākušos gadījumus, kas prasa ātru pabeigšanu. Nepatīkamas ziņas ir iespējams. Iespējams, ka ir nopietns konflikts ar konkrētu pretējo dzimumu. Bet skumjas un trauksme būs īslaicīga.

Dvīņi

Panākumi personiskajā dzīvē ir ļoti apšaubāmi. Iespējams, mājas darbs, problēmas ar bērniem vai nespēks. Mēģiniet pavadīt dienu ārpus mājas. Ieteicamā konfidencialitāte, pastaigas, bibliotēkas apmeklējumi.

Vēzis

Ja iespējams, atmest jaunus paziņojumus, neizrādīt uzņēmējdarbību, samazināt saziņu ar citiem. Iespējamas ienaidnieku intrigas, nepatiesi padomi vai nelabvēlīgo vēlēšanu izraisītāji.

Lasi arī: 3 sievietes, kuras ir visskaistākās pēc vīriešu domām

Lauva

Lauvām šodien ir nelabvēlīga diena. Dzīves potenciāls ir samazināts, kas var izraisīt hronisku slimību saasināšanos. Mēģiniet atturēties no visa, kas var kaitēt ķermenim. Tendence uz paškritiku vai ilūzijām pret partneri var izraisīt cerības sabrukumu.

Jaunava

Diena simbolizē mērķa izvēli un sasniegšanu. Profesionālajai lietošanai būs nepieciešama maksimāla koncentrēšanās, disciplīna un organizācija. Iespējams, ka Jaunavas vīrieši spēs atrisināt svarīgas problēmas darbā, labojot vecās kļūdas. Saistībā ar cilvēkiem, kas ir tuvu jums, parādās iedzimts godīgums un pieklājība.

Svari

Šodien jums būs jāsaskaras ar nelielām iekšējām problēmām. Uz brīdi pat šķiet, ka šīs problēmas var noliegt visu jūsu dzīves potenciālu. Varbūt jūs esat nervozs un tāpēc neatbilstoši reaģējat uz notikumiem. Iespējamie sāpīgi sapņi, Vese***as pasliktināšanās, Sli**ba. Jums vajag pilnīgu un ilgu atpūtu.

Skorpions

Šajā dienā piesargāties no tenkas un neslavas celšanas. Kāds mēģina atkal sarežģīt dzīvi. Esi modrs un uzmanīgs, nesoli. Nevar pieņemt svarīgus lēmumus un gaidīt. Attiecībā uz Skorpiona vīriešiem pastāv rentabla biznesa piedāvājuma varbūtība, un pirms vienošanās tas būtu jāapsver.

Lasi arī: Parādi vīrietim šī lietas, pirms noslēgt ar viņu laulības saiknes

Strēlnieks

Neparedzēti apstākļi liks jums strādāt virsstundas un pat iesaistīties pilnīgi nepazīstamā biznesā. Šīs darbības galīgais rezultāts būs atkarīgs tikai no jūsu spējas ātri reaģēt uz izmaiņām. Pēcpusdienā var būt zināms uzlabojums finanšu situācijā, kas saistīta ar ienesīgu pirkumu vai nejaušu uzvaru.

Mežāzis

Enerģētiski spēcīga diena. Jūsu rīcībai jābūt ļoti uzmanīgai: peļņu var iegūt tikai no veciem projektiem. Ceļā uz savstarpēju vienošanos ir daudz problēmu, tāpēc dabiska godprātība un godīgums būs noderīgi.

Ūdensvīrs

Šodienas mājas darbs noņem visu jūsu laiku un enerģiju no jums. Iespējams, ka tuvie cilvēki neatzīs jūsu viedokli, kas ievērojami sarežģīs jūsu darbību. Dzīves spēks jāizmanto konstruktīvi. Pēcpusdienā Ūdensvīra sievietes var iepazīties ar interesantu personu, kas laiku pa laikam ņems vērā visas jūsu domas.

Zivis

Šī diena var dot jums pārsteigumus un negaidītas ziņas, gan sliktas, gan labas ziņas. Situācija ģimenē var būt saspringta. Attiecības ar mīļajiem tiks pārbaudītas pēc izturības. Tie, kas dodas ceļojumā, zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem, strādājot ar svešiniekiem. Neņemiet nopietni citu vārdus un nodomus.

Avots

Leave a Comment