Horoskops 9.novembrim – kādas fāzes vai situācijas beigas! Esiet gatavi garīgai transformācijai!

Svari

Veiksmīga diena ideju realizācijai, jauna darba sākums. Jūsu palielinātais dzīves potenciāls pozitīvi ietekmēs citus. Jūtieties brīvi doties uz savu mērķi. Pēcpusdienā ir iespējami nozīmīgi notikumi personiskajā dzīvē. Planētas iesaka pievērst uzmanību bērniem, doties uz cirku vai teātri, pastaigāties dabā.

Lasi arī: Prognozes 2019. gadam – pārmaiņu gads!

Skorpions

Jebkuri aktīvi pasākumi profesionālās darbības jomā ir nelabvēlīgi. Labāk ir veikt Vese***as veicināšanas pasākumus un nodarboties ar personīgajām lietām. Un nepaļaujieties uz draugu un radinieku palīdzību – paļaujieties tikai uz sevi. Ir iespējami pravietiski sapņi.

Strēlnieks

Daudzi jutīsies nelīdzsvaroti, pretrunīgi jūtās. Nepļaujies uz pašpaļāvību un ilūzijām. Dzīve sagatavo jūs cietības testiem. Darbā būs negaidīti šķēršļi. Lai izkļūt no šīs situācijas ar godu, ir nepieciešams koncentrēt un virzīt visus spēkus uz labvēlīgu iznākumu.

Mežāzis

Jūsu aktivitāte un entuziasms var radīt labvēlīgus apstākļus, lai stiprinātu ģimenes komfortu vai labklājību. Jūs saņemsiet liecības par mīlestību un aprūpi no cilvēkiem, kuri jūs interesē. Labvēlīga saziņa ar dabu.

Lasi arī: Atrasts produkts, kas dedzina taukus miega laikā

Ūdensvīrs

Panākumi ir iespējami tikai cilvēkiem, kuri veic uzņēmējdarbību. Pateicoties to veiktspējai, viņi spēs realizēt savu plānu maksimumu. Jebkura iniciatīva vai aktīva kustība citās darbības jomās radīs nogurumu un neapmierinātību. Iespējams, ka ir nervu sistēmas traucējumi un galvassāpes.

Zivis

Iepriekšējo dienu pareizās taktikas rezultātā radīsies labvēlīgi apstākļi jaunu lietu uzsākšanai, ilgtermiņa plānu izveidošanai un sanāksmju rīkošanai. Tas jo īpaši attiecas uz radošo profesiju cilvēkiem. Ir iespējama arī neliela peļņa vai darījums. Jauna obligācija vai flirts drīz kļūs par nopietnām attiecībām.

Avots: vedmochka

Leave a Comment