Horo***ps 10.novembrim – ļoti daudz situācijas notiks vienlaicīgi! Būs nepieciešamība pieņemt lēmumu!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 10.novembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien veiksme būs atkarīga no jūsu elastības un spējas pielāgoties jauniem apstākļiem. Jūs varat iegūt ienesīgu rīkojumu vai vilinošu piedāvājumu piedalīties rentablā projektā. Pēcpusdienā ir iespējami negaidīti šķēršļi, kas sekmēs uzsākto darbu iznākumu. Iespējama sajukuma sajūta un vēlme atbrīvoties no atbildības.

Lasi arī: 5 no visbīstamākajām dienām 2018. gada novembrī

Vērsis

Radošā diena. Tā būs labvēlīga pastaigām, kontaktiem, ceļojumiem. Jūs, iespējams, varēsiet veidot dažus jaunus biznesa kontaktus, kas jums nākotnē palīdzēs. Ja jūs šaubāties par jūsu pieņemtā lēmuma pareizību, uzticieties mīļoto padomam.

Dvīņi

Nelabvēlīga diena. Esiet uzmanīgs pret savu veselību, jo ir iespējamas Sli**bas un traumas. Intīmas tikšanās ir jāatceļ, lai nerastos strīds vai neapmierinātība. Šodien jums būs nepieciešama maksimāla elastība un takts.

Vēzis

Esi gatavs tam, ka kāds no rīta sabojās jūsu garastāvokli un jūs vēlēsieties novelt savu vainu uz citiem. Kad esat mēģinājis atbrīvoties, jūs iesaistīsiet kādus no saviem radiniekiem konfliktā. Šodien ir iespējami ievainojumi, nelaimes gadījumi, zaudējumi, maldināšana. Esi ļoti uzmanīgs.

Lasi arī: 4 badošanās veidi, kas netraucē dzīvot

Lauva

Šajā dienā ģimenes konflikta varbūtība ir augsta, un greizsirdības uzliesmojums ir iespējams. Mieriniet savu lepnumu, mēģiniet piedot noziegumus, kurus esat cietuši. Nevērsieties pie nelielām nepatikšanām – tas prasīs laiku, un viss tiks atrisināts pats no sevis.

Jaunava

Diena ir labvēlīga jaunu lietu uzsākšanai, tikšanās ar sabiedriskiem cilvēkiem un politiķiem. Konservatīvās Jaunavas šodien pārvērtīsies par reformatoriem. Tomēr pārmērīga aktivitāte var sabojāt cēloni un izraisīt Sli**bas. Atrodiet vidusceļu, līdzsvarojot svarus “par” un “pret”.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment