Horoskops 9.septembrim – pārskatiet savus nākotnes plānus!

Šodien centieties fiziski sevi nepārpūlēt. Samaziniet kontaktu ar cilvēkiem, lai tie neitekmētu jūsu viedokli un sajūtas. Šo dienu vēlams pavadīt vienatnē, pārdomājot un pārskatot savu dzīvi un, kurp vēlaties virzīt to. Šīs dienas akmeņi: dimants, kalnu kristāls.

Auns

Lieliska diena – par ko ir laime? Neskatieties! Vienkārši ar pateicību pieņemiet likteņa dāvanas un nemeklējiet netīru triku: reizēm laime smaida bez iemesla – varbūt tas ir labs garastāvoklis.

Lasi arī: Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Vērsis

Atlieciet svarīgu lēmumu pieņemšanu, jo īpaši, ja tie attiecas uz jūsu ģimenes nākotni. Labāk neparakstiet svarīgus dokumentus, nepērciet pārāk dārgas tūristu biļetes.

Dvīņi

Šodien pie atpūtass, diemžēl, nesanāks. Ir nepieciešams nepārtraukti pielikt pūles. Pastāv risks, ka varēsi slīdēt uz līdzenas virsmas, dabūt ar ķieģeli pa galvu – tādēļ uzlieciet ķiveri un nestāviet zem bīstamām vietām.

Vēzis

Jūs jūtat milzīgu enerģijas pieaugumu, un šķiet, ka jūs varētu gāzt kalnus. Nu, tas tā ir. Bet pirms lēmuma pieņemšanas uzvarēt pasauli, rūpīgi jādomā: spēks ir labs, un prāts ir labāks.

Lasi arī: 11 stabilas pazīmes, ka tava otrā pusīte ir greizsirdīga

Lauva

Rūpējieties par veselību: piesargies no spiediena, nelietojiet alkoholu un citas pārmērības, rūpējieties par savu spēku un nerviem – un viss būs kārtībā. Ja jūtat, ka jūs nevarat tikt galā ar lietu lavīnu, paņemiet īsu atvaļinājumu: tad jūs atlaidīsiet visu bez nevajadzīgiem upuriem. 

Jaunava

Varoņi šodien kļūs par upuriem, tādēļ neliecieties uz frontes līnijas, bet esiet mierīgi. Vakarā šodienas horoskops iesaka atpūsties un iet kaut kur kopā ar ģimeni vai mīļoto.

Svari

Ja jūs neiesaistīsieties konfliktos un mierīgi nodarbosieties ar savu biznesu, nenotiks nekas briesmīgs.

Lasi arī: Personības tests: izvēlies sveci!

Skorpions

Labs laiks, lai sazinātos ar radiem, tostarp par laipnu apciemošanu. Atgādiniet sev par problēmām, kuras uzskatījāt par būtiskām pirms daudzām dienām, tāpēc jums būs nedaudz jāatgriežas pagātnē. Turklāt būs arī satraukums, par nelielām nepatikšanām, negaidītas tikšanās un dīvainas sarunas.

Strēlnieks

Negatīvs ir gaisā. Nepievērsiet uzmanību nelielām nepatikšanām un nekļūstiet aizkaitināti jebkāda iemesla dēļ – tad diena izrādīsies diezgan laba. Apkārtējie cilvēki izturas, maigi sakot, nedaudz neadekvāti – tādēļ apejiet tos. 

Mežāzis

Tagad ir labs laiks mierīgi atpūsties: gulēt, lēnām lasīt laikrakstu, atpūsties ar bērniem, uzaicināt pāris tuvākos draugus apmeklēt, kādu pasākumu. Kopumā izbaudiet dzīvi enerģijas taupīšanas režīmā.

Lasi arī: Ja viņš dara šīs 7 lietas, viņš patiešām tevi mīl

Ūdensvīrs

Skaista diena! Tas būs kauns, ja jūs tos pavadīsiet guļot uz dīvāna. Protams, jūs atpūsties – bet palaidīsiet visu jautrību. Tā kā pasteidzies dzīvot!

Zivis

Garastāvoklis ir lielisks, visapkārt ir jaukums un skaistums, un kopumā veiksme pati peld rokās. Galvenais, lai viņu neaizbaidītu.

Avots

Leave a Comment