Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Tas ir tas, ko jūsu cilvēks grib no jums dzirdēt, saskaņā ar viņa zodiaka zīmei!

1. Auns

Pastāsti viņam, ka viņš iedvesmo tevi būt labākai katru dienu. Atcerieties, ka viņš lepojas ar savu enerģiju un panākumiem. Tad parādiet viņam, ka viņa centieni ir neaizmirstami; ka jūs patiešām novērtējat to, ka viņš ir smagi strādājošs cilvēks, kurš iedvesmo tevi pašai būt labākai. Parādiet viņam, ka viņa darbs jums ir patiešām svarīgs.

Lasi arī: 5 lietas, kas jādara 2018. gada jūlijā

2. Vērsis

Pasaki viņam kaut ko ļoti saldu, romantisku un sirsnīgu. Atcerieties, ka Vērsim ir laba sirds, neskatoties uz viņa raupjo un paskaļo izskatu. Viņam vajag attiecības, kas piepildītas ar mīlestību un romantiku; un viņš sagaidīs no tevis uzticību. Viņš patiešām pozitīvi reaģēs uz godīgu emociju izpausmi.

3. Dvīņi

Sakiet kaut ko, kas uzbudinās Dvīņus. Viņš ir tas, kurš meklē pastāvīgu drebēšanu un nemierus. Viņš grib, lai tu viņu aktivizētu, izmantojot visas iespējas. Viņš nevēlas, lai attiecības būtu garlaicīgas un paredzamas neatkarīgi no tā, cik tās ir stabilas. Tad parādiet viņam, ka jūs esat arī entuziasma pilna!

Lasi arī: 4 bailes, ka nogalina jūsu izredzes atrast patiesu mīlestību

4. Vēzis

Pastāsti savam vīrietim, ka jūs vienmēr būsiet ar viņu, vienalga kur. Atcerieties, ka viņam ir ļoti trausla dvēsele. Jums vienmēr būs jāpārliecinās, ka jūs būsiet viņa atbalsta grupa, kad viņš jūtas īpaši neaizsargāts.

5. Lauva

Iespējams, jums vajadzētu pateikt savam Lauvai, cik pārliecināts jūs jūtaties viņa klātbūtnē. Viņš lepojas ar viņa uzticību. Un viņam ir lipīga enerģija. Parādiet viņam, ka viņa pašapziņa tiek nodota jums un ka jūs barojat savu enerģiju.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment