Horoskops nedēļai no 2. jūlija līdz 8. jūlijam – izvairieties no negatīvisma

Pirmā pilnā jūlija nedēļa ir jau ap stūri. Daudziem šī mēneša vasara var kļūt par visvairāk stresa pilno. Sargieties no aizvainotām Zodiaka zīmēm un neuztraucieties par naidu pret citiem cilvēkiem. Ņemot vērā, ka šādos periodos ir negatīvs, veiksme var atkāpties no jebkura un visnelabvēlīgākajā brīdī.

Auns

Auns šonedēļ ir bīstama tikai viena diena – piektdiena. Pēdējā darba diena ir radošas stagnācijas laiks, tāpēc nevērsieties garīgajā attīstībā. Labāk ir tikai veltīt pēc iespējas vairāk laika atpūtai vai pienākumiem, monotonam un sarežģītam darbam. Atlikušās dienas būs diezgan labvēlīgas. Ceturtdien, 5. jūlijā, jūs varat atrast veiksmi un laimi. Uguns elementi var būt pamosties, kas palīdzēs jums iemantot mīlestību. Jums būs visas iespējas, kā ikvienam ceturtdien, un neko darīt, iespējams, nemaz nevajadzēs, kas ir diezgan jauki. Glabājieties humora izjūtā pat vissarežģītākajās situācijās, lai cilvēki varētu sazināties ar jums.

Lasi arī: Kad alga tikai nākamnedēļ jeb pieci veidi naudas taupīšanai

Vērsis

6. jūlijs ir visbīstamākā nedēļas diena jums. Jūsu ieskats būs nulle, tāpat kā radošās prasmes. Var traucēt dvēseles harmonija, liekot jums rūpēties par kaut ko un pavadīt laiku uz nepareizām lietām, ko jums vajadzētu. Šī nedēļa jums būs ļoti pozitīva jebkurā dienā, izņemot ceturtdienu un piektdienu. Pozitīvākā diena jums ir svētdiena. Tā dos jums lielu entuziasmu, vēlmi dzīvot un attīstīties. Laimes noslēpums jums būs ļoti vienkāršs otrdien un trešdien. Šī nostāja dos jums iespēju iemantot mīlestību un darbu.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment