Horoskops nedēļai no 2. jūlija līdz 8. jūlijam – izvairieties no negatīvisma

Dvīņi

3., 5. un 7.jūlijs ir jums vislabākie un izdevīgākie. Šajās dienās mēģiniet nepazaudēt ticību sev, jo tiks apstrīdēts jebkāds darbs, jebkuru mīlestības problēmu vienkārši iztvaicēs jūsu harizma uzbrukumā. Šīs būs brīnišķīgas dienas, lai mainītu ieradumus un atbrīvotos no lietām, kas kaitē jūsu garastāvoklim un Vese***ai. Piektdiena būs bīstama diena. Jūs domājat, ka ir pienākusi melnā svītra, bet tā nav. Vienkārši mēģiniet dzīvot šajā dienā, neveicot nekādus svarīgus lēmumus un nedarot pārsteidzīgus secinājumus par cilvēkiem un notikumiem. Piektdien vairāk pārvietojieties, jo fiziskā stagnācija var izraisīt nespēku.

Lasi arī: Mīlestības horoskops par 2018. gada jūliju

Vēzis

Ceturtdiena, piektdiena un sestdiena, lielākā daļa problēmu būs saistītas, visticamāk, ar darbu. Neparasti lēmumi būs grūtāki, jo domas būs sajauktas un neskaidras. Daudzi Vēži, visticamāk, vēlēsies šajās dienās gūt panākumus, taču strauji lēmumi tikai pasliktinās situāciju. Sargieties no narcistiskajiem cilvēkiem, jo ​​tie var jūs nodot. Arī jūsu narcisms ir mazliet jāsamazina – mēģiniet objektīvi aplūkot sevi šīs trīs dienas. 3. un 4.jūlijs, tas būs ļoti svarīgs divu dienu periods. Jūsu intuīcija kļūs asāka un pateiks jums pareizos soļus jebkurā dzīves jomā. Svētdienā būs līdzīga situācija. Pēdējā nedēļas diena būs lielisks laiks mīlestībai, iepazīties, romancei un, lai tiktos ar radiniekiem.

Lauva

Visbīstamākās nedēļas dienas jums ir 3., 4. un 7. jūlijs. Svētdiena izceļas. Nākamajā nedēļas dienā jūs varat kļūt impulsīvs, aizvainojošs un nav cerības uz gaišu nākotni. Tikai ceturtdien un piektdien jūs jutīsiet mazāk izmisuma un apātijas. 5. un 6. jūlijā nopietnas problēmas var izzust, jūsu iekšējā pasaule ir saskaņota, radīti labvēlīgi apstākļi darbam un atpūtai, lai mainītu situāciju un sāktu ceļošanu.

Jaunava

Jūsu vienīgā problēma laika posmā no 2. līdz 8. jūlijam var kļūt tikai bezdarbība un slinkums. Trešdien, 5., 6. un 7. jūlijā jums būs jāgaida lielas lietas. Jūsu enerģija būs ārkārtīgi harmoniska un pozitīva. Izbaudiet Visuma labo gribu, kas palīdzēs jums nestandarta situācijās, sniegs radošu pieeju darbam un mīlestībai. Atcerieties pagātnes mācības, lai nepieļautu kļūdas tagad. Vairāk vai mazāk problēmu diena var notikt tikai sestdien, 6. jūlijā. Cilvēki, partneri un paziņas var izbrīnīt jūs ar savu uzvedību. Nedodiet tukšus solījumus un naudu ikvienam sestdienā.

Lasi arī: Kas raksturo psiholoģiski veselus cilvēkus

Svari

5. un 6. jūlija jums būs ļoti nelabvēlīgas dienas. Augstumu sagrābšana un stimuls pašattīstībai var izzust gandrīz katrā Zodiaka zīmes pārstāvī. Motivācija var ievērojami samazināties un tāpēc, ka samazinās sniegums. Šajās dienās meklējiet jebkādus emocionālas enerģijas avotus – piemēram, jauki cilvēki. Iznīcināt savu dzīvi ceturtdien un piektdien, var būt slikti ieradumi. Otrdien un sestdien, jums var būt milzīgs stimuls attīstīt savu personību. 3. un 7. jūlijā labāk ir risināt ar skaitļiem saistītus gadījumus. Tas ietver darbu, pirkumus, rēķinu apmaksu.

Skorpions

Ceturtdien un piektdien mēģiniet pabeigt visas galvenās lietas darbā. Darba nedēļas beigās jūs nevarat droši atstāt svarīgus pienākumus neatrisinātus, lai ar tiem būtu vieglāk rīkoties 5. un 6. jūlijā. Pastāv iespēja, ka iekšējā spriedze samazināsies, radušās problēmas atrisināsies mājās un darbā. Visbīstamākās dienas jums ir 3. un 4.jūlijā, jūs varat būt spiesti doties nepareizi. Svētdiena ir vissmagākā diena jums, ko labāk veltīt mājas lietām un atpūtai. Neuzstādiet sev svarīgus mērķus un uzdevumus, ja nevēlaties būt vīlušies. Cilvēkiem, kas atkarīgi no citu viedokļu, var svētdien rasties nelabvēlīgi apstākļi.

Strēlnieks

5. un 6. jūlijā radošie aspekti stiprinās enerģiju, izraisot intelektuālā potenciāla palielināšanos. Gudrība palīdzēs jums izvairīties no sāpēm un akūtām nepatikšanām mīlestībā un finanšu sfērā. Sestdien un otrdien, jums ir jācīnās ar tenkām, jāpārvar savas emocijas, neļaujot citiem kontrolēt tevi. Jums būs nepieciešams pēc iespējas pilnīgāk filtrēt ienākošo informāciju, atdalot negatīvo no pozitīvās un patiesību no meliem. 3. un 7. jūlijā labāk nekontaktēties ar cilvēkiem un izvairīties no ļauna vēlētājiem.

Lasi arī: Kā noteikt aura krāsu, izmantojot numeroloģiju

Mežāzis

Trešdien, 5., 6. un 7. jūlijs būs ļoti bīstams ar izmaiņām jebkurā līmenī un jebkurā dzīves jomā. Ar jaunām paziņām jums ir jābūt tik piesardzīgam, cik vien iespējams, kā arī ar tērējot naudu. Mēģiniet neplānot lietas nākotnei šajās dienās. Radošās profesijas pārstāvji uzņēmējdarbībā nevar būt ļoti veiksmīgi. Jūsu sliktākā rakstura iezīme var atraidīt tuvus cilvēkus. 4.jūliju un svētdienu, jūs varat izmantot, kā jūs vēlaties – jūs varat pilnībā atpūsties vai, gluži otrādi, novērst nepilnības darbā.

Ūdensvīrs

Trīs dienas no septiņām būs neticami labvēlīgas jums. 7. un 8. jūlijs, visas problēmas šajās dienās būs ļoti viegli atrisināt. Pietiek tikai ar vēlmi un motivāciju, kaut ko negatīvu pārvērst par kaut ko labu. Lai kļūtu labāk, jūs varat strādāt pie sevis. 5. un 6. jūlijs var kļūt satraukti un emocionāli nestabili. Ceturtdien un piektdien, visticamāk, zaudēsiet mieru un harmoniju. Nelielas grūtības īstenot pat daļu sava potenciāla darbā un mīlestībā, it īpaši tiem, kas paši šaubās.

Zivis

No enerģijas viedokļa tā būs ļoti labvēlīga nedēļa. Piecas no septiņām dienām jums veiksies. Otrdien un trešdien jūs varat mēģināt saprast, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves. 5. jūlijs būs radošas labklājības un stabilitātes diena. 6. jūlijā jūs varat laimīgi iemīlēties – labāk ievērot jaunās paziņas. 8. jūlijā jums būs maksimāla rīcības brīvība. Patiesi bīstama diena var būt sestdiena. 7. jūlijā, neko jaunu nedrīkst sākt, tikai koncentrēties uz visu veco. Stiprināt pozīcijas, kuras esat jau atrisinājis – nevajadzēs riskēt veltīgi.

Leave a Comment