10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Ķermeņa detoksikācija ir diezgan izplatīta. Bet daudzi cilvēki nezina, ka tas pats var notikt ar mūsu dvēselēm. Mūsu prātus un ķermeņus var piepildīt ar negatīviem, kas ir kaitīgi mūsu Vese***ai!

Šeit ir dažas pazīmes, kas norāda, ka ir pienācis laiks tīrīt savu dvēseli!

1. Jūs meklējat negatīvu

Kā saka vecais teiciens, “ciešanas mīl kompāniju.” Kad jūs atklājat, ka jūs ritināt dažādas ziņu plūsmas vai lasāt tikai to, ka, ko jūs zināt, kas jūs var apbēdināt, tad ir pienācis laiks atlaist un domāt par dvēseles detoksikāciju!

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais horoskops 2019. gadam

2. Jūs neesat nopietni, kad runājat

Vai pamanāt, ka lielāko daļu laika, kad runājat, tu runā ar sarkasmu? Vai jums ir tendence ievainot cilvēkus? Tas skaidri prasa dvēseles detoksikāciju. Jūs neatceraties, ko jūs teicāt, jo jūs esat pilns ar negatīvu.

3. Jūsu draugi nevēlas būt kopā ar jums.

Ja jūs pastāvīgi izstarojat negatīvas vibrācijas, tad nav brīnums, ka jūsu draugi, visticamāk, nevēlas tērēt vairāk laika ar jums. Šī ir galvenā zīme, ka jūsu dvēselei ir nepieciešama nopietna detoksikācija, lai jūs varētu sākt pozitīvu sarunu ar draugiem! Netiecoties uz negatīvo un ieskaujot sevi ar cilvēkiem, kas padara jūs laimīgus, jūs varat radīt brīnumus!

4. Jūs jūtat vienaldzību pret visu.

Emocijas padara mūs par cilvēkiem. Nav sliktu emociju. Emocijas ir neitrālas, un veids, kā mēs ar tām izturamies, padara situāciju labu vai sliktu. Bet, kad jūs sākat sajust nejutīgumu, un nekas nav labs vai slikts jums, ir pienācis laiks tīrīt savu dvēseli.
Sazinoties ar visām jūsu sajūtām, jūs varat atgriezt savas emocijas savam rīkam un palīdzēt dziedēt savas garīgās brūces!

5. Jums patīk citu cilvēku neveiksmes.

Tā vietā, lai sajustu līdzjūtību vai empātiju, kad kaut kas slikts notiek ar citiem cilvēkiem, gluži pretēji, jūs priecājaties. Kā jūs vēlaties, lai citi reaģētu, ja tu būtu viņu vietā? Tātad rīkojieties tāpat!

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

6. Laimīgi cilvēki kaitina jūs

Esot ieskauti starp cilvēkiem, kas ir laimīgi, jūs varat justies vēl nelaimīgāki. Jūs varat justies atdalīti no jūsu pozitīvajām emocijām.

Ieskaujot sevi ar cilvēkiem, kas jums patīk, palīdzēs novērst šo negatīvo sajūtu un palīdzēs jums attīrīt jūsu dvēseli. Laimei jābūt lipīgai, ne nomācošai!

7. Jūs slikti guļat

Jums var būt grūti aizmigt, gulēt vai pamosties. Jums var būt murgi, kas liek jums pamosties naktī. Ar to jūsu dvēsele mēģina jums pateikt, ka ir laiks to detoksēt. Meditācija var būt lielisks līdzeklis, lai palīdzētu!

8. Jūs vienmēr esat cietušā lomā

Vismaz tas ir, kā jūs sevi redzat. Ja jūs vienmēr atrodaties situācijās, kad jūs vienmēr kļūstat par upuriem, var būt pienācis laiks rūpīgi apskatīt jūsu dvēseli un jautāt sev: vai es tiešām esmu upuris šajā situācijā?

9. Jūs izvairieties no meditācijām un lūgšanām

Ja jūs no tā izvairāties, varbūt tāpēc, ka jūsu dvēselē ir kaut kas, ar ko nevēlaties saskarties.

10. Jums vienmēr ir garlaicīgi

Jūsu vaļasprieki vairs jūs neaizrauj, un nekas jums nepatīk. Jūsu dvēselei ir nepieciešama nopietna detoksikācija, lai jūs varētu sākt justies emocionāli saistītai ar lietām, kuras atkal varat mīlēt.

avots: esotericblog

Leave a Comment