Lūk, kādas ir katras zodiaka zīmes divi ideālie partneri

 

AUNS + ŪDENSVĪRS vai DVĪŅI

Auni pēc dabas ir avantūristi. Viņiem ir nepieciešams cilvēks, kurš pastāvīgi stimulē viņus kaut ko mainīt, tad šī savienība ir veiksmīga!

VĒRSIS + ZIVIS vai VĒZIS

Vērši ir tendēti pieturēties pie tradicionālām ģimenes vērtībām, tā ir “mājas” zīme. Vēršus var iekarot, atbildot uz viņu beznosacījuma mīlestību ar tādām pašām jūtām. Ar šiem cilvēkiem var izveidot ļoti izturīgu un laimīgu savienību!

DVĪŅI + AUNS vai LAUVA

Dvīņi ir racionāli domājoši un meklē stabilitāti, bet tajā pašā laikā viņiem nepatīk garlaikoties un skumt. Dvīņiem ir vajadzīgs jautrs un provokatīvs partneris, kurš padarīs viņu dzīvi krāsaināku.

VĒZIS + VĒRSIS vai JAUNAVA

Vēžiem visa dzīve ir mīlestība, taču nopelnīt šo cilvēku uzticību nav nemaz tik viegli. Viņi būs blakus tiem, kas nekad nepievils un mīlēs cīnīties un pūlēties attiecību labā.

LAUVA + DVĪŅI vai SVARI

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti dāsni, romantiski un ekstravaganti. Lauvām patīk komplimenti, kā arī viņas ļoti mīl, ja izrāda uzmanību viņu ego. Savienība ar Lauvu atnesīs laimi tiem, kas ir pieraduši rīkoties kopā ar otru cilvēku un nav ieciklējušies tikai uz sevi.

JAUNAVA + VĒZIS vai SKORPIONS

Jaunavas izliekas par emocionāli ļoti aukstiem cilvēkiem, taču patiesībā viņi visu ļoti asi pārdzīvo. Šie cilvēki cenšas izvairīties no strīdiem un ļoti augstu vērtē māju sajūtu. Iekarot Jaunavas var ar uzticību un mīlestību, pat tad, ja cilvēks ir pieļāvis kļūdu.

SVARI + LAUVA vai STRĒLNIEKS

Svari meklē ļoti spēcīgu partneri, kurš atbilstu visām viņu vēlmēm. Viņi ļoti spītīgi iet uz savu mērķi, un neviens viņiem šajā ceļā nevar traucēt. Būt blakus Svariem – visu laiku strādāt pie sevis un attiecībām!

SKORPIONS + JAUNAVA vai MEŽĀZIS

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir jūtīgi, kaislīgi un apveltīti ar asu prātu. Galvenais šajās attiecībās – pieņemt viņus tādus, kādi viņi ir, tāpat arī nav vērts aizmirst par to, ka viņi ir emocionāli ļoti neaizsargāti, tāpēc viņi prasa īpaši saudzīgu attieksmi.

Lasi arī: Ķīniešu horoskopa saderība

STRĒLNIEKS + SVARI vai ŪDENSVĪRS

Mīlestība un uzticība ir labākās dāvanas priekš Strēlnieka! Ar viņiem vienmēr ir labi, jo viņi ir pašpietiekami cilvēki, kas nekad partnerim neatņems enerģiju, bet gan gluži otrādi – to dos, Strēlnieki vēlas, lai viņus novērtē!

MEŽĀZIS + SKORPIONS vai ZIVIS

Praktiskie Mežāži negrib pieļaut kļūdas un pēc tam tās nožēlot. Skaistums un elegance Mežāžos apvienojas ar apbrīnojamo spēju pielāgoties dzīvei. Savienība ar Mežāzi nozīmē to, ka Tu pie jebkādiem apstākļiem nekad netiksi atstāts nelaimē!

ŪDENSVĪRS + AUNS vai STRĒLNIEKS

Ūdensvīri necieš nekādus ierobežojumus, tāpēc ir jāņem vērā viņu vēlme pēc piedzīvojumiem. Šie cilvēki ir gatavi piedalīties jebkurā avantūrā, lai sasniegtu laimi mīlestībā. Ūdensvīrus pievelk cilvēki, kuri godīgi atklāj viņiem savu sirdi.

ZIVIS + MEŽĀZIS vai VĒRSIS

Zivis ir laimīgas tad, kad saprot, ka viņas mīl! Šie cilvēkiem nepārtraukti ir vajadzīgs, lai Tu viņiem pierādi, ka viņi Tev daudz nozīmē. Laimīga savienība ar Zivīm izveidosies tad, ja Jums būs kopīgas intereses!

Leave a Comment