Ideāli piemērots kā garnīrs vai kā neatkarīgs ēdiens. Jūs vēl neesat šādi gatavojuši kartupeļus. Kraukšķīgā garoza jūs sajūsminās!

Mēs nezinām, kā jūs, bet mēs nevaram dzīvot bez kartupeļiem. Pat šajā karstumā. Mums pastāvīgi rodas jaunas un interesantas idejas, kā tos pagatavot mājās.

Tāpēc mēs dalāmies ar jums receptē ideālam garnīram ar smaržīgu, kraukšķīgu garoziņu, kas patiks ikvienam. Šī recepte ir lieliska gan kā atsevišķa maltīte, gan kā uzkoda. Esam pārliecināti, ka visi to novērtēs.

Nepieciešamās sastāvdaļas

Visas sastāvdaļas šajā receptē ir jums labi pazīstamas un viegli pieejamas. Šeit nav nekādu pārsteigumu:

Kartupeļi

Dārzeņu eļļa

Sāls

Pipari

Dilles

Ķiploki

Gatavošanas norādījumi

Šīs receptes lieliskākais aspekts ir tās vienkāršība un ātrums. Jūs varat pagatavot gardu un kraukšķīgu kartupeļu ēdienu ar minimālu piepūli.

Kartupeļu sagatavošana:

Sāciet ar kartupeļu nomizošanu. Izvēlieties kartupeļus, kas ir vienāda lieluma, lai tie vienmērīgi gatavotos.

Lasi vēl: Vecmāmiņa man pastāstīja, kā cept kabačus, lai tie iznāktu ļoti garšīgi: jums ir nepieciešama vienkārša sastāvdaļa

Kad kartupeļi ir nomizoti, lieciet tos vārīties. Vāriet kartupeļus līdz tie ir gandrīz gatavi, bet vēl mazliet cieti vidū. Šis solis nodrošinās, ka kartupeļi kļūs īpaši kraukšķīgi, kad tos cepsiet cepeškrāsnī.

Eļļas sagatavošana:

Kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, nolejiet ūdeni un ļaujiet tiem nedaudz atdzist.

Pa to laiku ielejiet dārzeņu eļļu pannā un lieciet uzkarsētā cepeškrāsnī. Uzkarsējiet eļļu, līdz tā uzvārās. Karsta eļļa ir svarīga, lai kartupeļi iegūtu kraukšķīgu garoziņu.

Kartupeļu cepšana:

Kad eļļa ir karsta, uzmanīgi lieciet kartupeļus pannā. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Sāli un piparus var pielāgot atkarībā no jūsu garšas vēlmēm, bet neaizmirstiet, ka kartupeļiem ir nepieciešams labs garšas papildinājums.

Ļaujiet kartupeļiem cepties karstā eļļā. Cepšanas laikā pārliecinieties, ka tie tiek regulāri apgriezti, lai visām pusēm būtu vienmērīga zeltaina garoziņa.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment