Satriecoša prognoze 2024. gada jūlijam visiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem no Tamāras Globas

Karstā vasara rit pilnā sparā, un tādus pašus siltus sveicienus no debesu ķermeņiem mums nodod pieredzējusī ezotēriķe Tamāra Globa.

2024. gada jūlija prognoze raisa dalītas jūtas: Globa Tamāra šomēnes brīdināja par bīstamām “zonām”. Viņu būs daudz. Uzziniet, kurās dienās jūs sagaida izrāviens biznesā un kad jums jābūt īpaši modram.

Jūlijs ir drebošu un emocionālu Vēžu mēnesis. Viņus pārvalda Mēness, kas saistīts ar slēptām nozīmēm, mūsu dvēseli un cilvēka evolūcijas noslēpumiem.

Šomēnes īpašu lomu spēlēs dzimtenes, pilsonības un mājokļa iekārtošanas jautājumi. Šis ir cīņas periods par savu nākotni un labklājību pret spēcīgiem postošajiem spēkiem.

Esiet piesardzīgi, apmeklējot sabiedriskās ēdināšanas vietas pirmajās dienās un no 10. līdz 20. jūlijam. Ar bojātu pārtiku pastāv augsts infekcijas slimību risks. Otrajā desmitgadē esiet modrs attiecībā uz bērnu drošību un atpūtu.

Vēl viens sarkanais punkts minētajā periodā ir transports, ceļojumi, elektrība un sakari. Esiet uzmanīgi uz ceļiem un lidojumiem. Sekojiet līdzi savam īpašumam un naudai. Nelaidiet viņiem tuvumā aizdomīgus cilvēkus.

Jūlija dienas no “sarkanās zonas”: 1. un 2. pirmā puse, nakts no 4. uz 5. jūliju, 12. uz 16., 19. rīts un pēcpusdiena, 25. jūlijs, 2. puse 29. datums un 30. jūlijs.

Auns

Jūlijā jūtieties brīvi novirzīt savu enerģiju intelektuālajā darbībā un radošumā. Zvaigznes sola panākumus mācībās un darbā ar bērniem.

Spilgtās kompānijās un īsos izbraucienos priekšā daudz komunikācijas. Mēneša otrajā pusē uzlabosies personīgās lietas. Tamāra Globa prognozē panākumus izrādēs, radošos projektos un romantiskās attiecībās.

Mēneša pirmajās 10 dienās tava uzmanība tiks pievērsta tuviniekiem un mājas labiekārtošanai. Esiet piesardzīgs finanšu, pirkumu un investīciju jautājumos.

Šis ir neveiksmīgs periods lieliem pirkumiem, kā arī jūlija otrās 10 dienas. Tuvāk 15. izvairies no apšaubāmiem cilvēkiem un nekādā gadījumā neuztici viņiem savu naudu un īpašumu.

Vērsis

Dodiet šo silto laiku savam ķermenim un dvēselei. Mēneša laikā uz jūsu pleciem gulsies daudzi pienākumi. Pirmajās dienās un no 7. līdz 21. datumam centies izvairīties no konfliktiem ar mīļajiem.

Jūsu mājas un bērni, vecāku un radinieku jautājumi prasīs jūsu iesaistīšanos. Mēneša pirmajās 10 dienās iespējamas jaunas tikšanās, vaļasprieki un pat jauna mīlestība.

Nauda tiks saņemta līdz 15. jūlijam. Mēneša pēdējās dienas veltiet saziņai ar bērniem, ceļojumiem un darbam. Aizraujošs projekts sniegs jaunas paziņas un radošu piepildījumu.

Esiet piesardzīgs, ceļojot jūlija vidū. Strīdi ar mīļajiem var ievilkties ilgu laiku.

Dvīņi

Sagatavojies: gandrīz līdz mēneša beigām būs daudz darāmu. Ir svarīgi atlasīt svarīgākos, pretējā gadījumā visam nepietiks laika. No 10. līdz 15. datumam esi uzmanīgs ar tēriņiem.

Viss jūlija mēnesis būs komunikācijām un paziņām bagāts. Taču iepazīšanās mēneša pirmajās dienās jūlija beigās pazudīs otrajā plānā. Mācīšanās un radošs darbs atnāks bez lielas piepūles.

Mēneša pirmajās dienās, vidū un pēdējās dienās turiet acis vaļā ceļojumā. Īpaši no 20. līdz 30., kad sākas lielo braucienu laiks. Atlaidiet savu dvēseli: jūs attīstīsit nopietnu darbību!

Vēži

Jūlijs ir piemērots laiks aktīvai radīšanai un plānošanai. Tavā dzīvē ienāks jaunas idejas un iepazīšanās. Uzņēmējdarbībā būs lielas pārmaiņas. Maksimāla uzmanība uz ceļiem mēneša vidū, sākumā un 20. datumā!

Lasi vēl: Vecmāmiņa man pastāstīja, kā cept kabačus, lai tie iznāktu ļoti garšīgi: jums ir nepieciešama vienkārša sastāvdaļa

Jūsu šarms un izsmalcinātā gaume palīdzēs nopelnīt pienācīgu naudu. Tu jutīsies pārliecinātāks darba lietās un veiksies finanšu lietās.

Jūlija pirmās dienas prasa īpašu apdomību, lai neiztērētu vairāk, nekā plānots. Dāsns laiks ceļošanai, mācībām, mācībām un ģimenes aktivitātēm ir jūlija pēdējās 10 dienas.

Lauvas

Mēnesis piemērots intelektuālajam darbam, ceļojumiem, dalībai konferencēs, jaunām paziņām un naudas ieņēmumiem. Tērēšanā esiet mērens.

Jūlija sākumā un otrajā desmit dienā izvairies no cilvēkiem, kuri piedāvā pārāk saldus nosacījumus naudas ieguldīšanai.

Izcilāsies publiskajā runā un varēsi parādīt savus talantus mēneša otrajā pusē. Personīgā dzīve, radošums un kopīgi plāni ar draugiem pārsteigs ar savu auglību.

Dažas dienas pirms augusta jūsu izcilais prāts jūs iepriecinās ar naudas atdevi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment