Ideāls brokastu našķis – kraukšķīgie batoniņi

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Gatavas brokastu pārslas (gredzentiņi vai bumbiņas – pēc jūsu izvēles) – 200 g;
  • Rieksti – 100 g;
  • Rozīnes – 100 g;
  • Sviests  – 100 g;
  • Medus – 100 g;
  • Cukurs  – 70 g.

2

Skalojiet rozīnes ūdenī un pēc tam iemērciet tās karstā ūdenī uz 10- 15 minūtēm. Pēc tam ūdeni nolejiet nost, bet rozīnes nosusiniet ar salvetes palīdzību.
Riekstus sasmalciniet lielākās daļiņās.
3
Samaisiet lielākā bļodā brokastu pārslas ar riekstiem un rozīnēm.
4
Tad nelielā katlā izkausējiet sviestu, pievienojiet medu un cukuru. Sildiet uz lēnas uguns, maisot, kamēr cukurs izkūst pilnībā. Aptuveni 2- 3minūtes.
5
Formā izklājiet cepampapīru, tad pārlejiet izkausēto sviestu un medu gatavo brokastu pārslu maisījuma bļodā un visu samaisiet. Pēc tam ātri visu pārlejiet formā un izlīdziniet masu.
6
Ievieto ledusskapī uz 1- 2 stundām, pēc tam sagrieziet visu masu mazos batoniņos. Atceries batoniņi visu laiku jātur ledusskapī, savādāk tie kļūs mīksti.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment