Iedzīvotājs šokēts par Pol***jas inspektores rīcību šajā situācijā

Valsts Pol***ja dienesta pārbaudē skaidros inspektores rīcību, reaģējot uz izsaukumu par ukraiņu iedzīvotāju automašīnas apķēpāšanu ar Krievijas kara propagandā izmantoto burtu “Z”.

Kāds vīrietis sociālajos tīklos ierakstījis, ka viņa ukraiņu radinieku automašīnai uzkrāsots simbols “Z”, kuru Krievijas armija izmanto savas tehnikas apzīmēšanai Ukrainā. Vīrieša ievietotā fotogrāfija liecina, ka automašīnai ir Ukrainas numurzīmes.

Vīrietis norādījis, ka par notikušo izsaukta Pol***ja, bet atbraukusī inspektore atteikusies notikušo noformēt kā naida noziegumu un tā vietā bijusi ļoti rupja un uzvedusies nepieklājīgi, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Daudzus šokējusi telefonsaruna, kuras laikā sieviete aicina Iz**rot Ukraiņu sievietes; lūk, detaļas!

Saskaņā ar vīrieša pausto, inspektore paziņojusi, ka tas Ukrainā esot agresora simbols, bet Latvijā tas esot burts.

Valsts Pol***ja sociālajā tīklā “Twitter” norādījusi, ka par automašīnas apķēpāšanu sākts kriminālprocess uzreiz pēc izdarītā noziedzīgā nodarījuma konstatēšanas. Tāpat Pol***ja skaidrošot motīvus, tostarp, vai nodarījums saistīts ar naida noziegumu, kara attaisnošanu.

“Ja šāda bija policistes rīcība, tā ir absolūti nepieņemama un VP jau skaidro apstākļus dienesta pārbaudē,” norādījusi Pol***ja.

COMMENTS

Leave a Comment