Iepazīsti vīrieti! Kādēļ viņi dara šīs lietas?

Kriss Vindls (Chris Windle) ir sarakstījis grāmatu, lai apkopotu vīriešu dīvainos ieradumus un mēģinājis rast iemeslu, kādēļ tādi ieradumi ir radušies. Kā pats autors apgalvo, ka, pēc ieradumu izlasīšanas, liela daļa vīriešu varētu pasmieties un nodomāt, ka tas jau nu noteikti nav viņš. Bet noteikti atradīsies arī vīrieši, kuri spēs atrast līdzības ar sevi.

Sievietēm ir iespēja uzzināt šos ieradumus un salīdzināt ar sava vīrieša ieradumiem, tādā veidā izprotot viņu labāk.

grill

Grilēšana

Vīriešiem ir tendence izrādīt ievērojamu interesi par “gatavošanu”, kad pienāk siltāks laiks un var cepināt gaļu savā pagalmā vai pat uz balkona. Viņi ir par to sajūsmā pat tad, kad ikdienā gatavošana vispār nesaista. Tā ir nepārvaramā vēlme sajust, kā dzīvnieka ķermeņa daļa tiek sagatavota uz “dzīvās” uguns. Kā tam var pretoties?

man remote

TV kanālu pārslēgšana

Ja vīrieša rokās ir nonākusi TV pults, tas nozīmē, ka viņš būs izklaidēts vairākas stundas. Viņi konstanti pārslēdz kanālus, jo pastāv neliels stress par to, ka vienmēr “kaut kur citur, rāda kaut ko labāku, ko es tagad palaižu garām”.

man in the shed

Slēpšanās savā šķūnī, garāžā, vasarnīcā

Vīriešiem ir vajadzīga sava telpa, kur ir tikai viņa, sieviešu bieži dēvētās, “grabažas” un, kur viņš var uzvesties tā kā viņš pats vēlas bez nekādiem aizrādījumiem vai nosodošiem skatieniem. Bieži vien tā ir kaut vai maza garāža vai, no pāri palikušiem būvmateriāliem, sastutēta būdiņa, kur viņš var būt pilnīgi netraucēts.

reading on a loo

Sēdēšana uz poda

Vīriešiem lielākoties ir “jānokārto savas vajadzības”, kājās stāvot. Tad, kad pienāk brīdis, kad ir jāapsēžas, tad ir vēlēšanās šo brīdi padarīt ilgāku, lai maksimāli to izbaudītu. Bieži vien tualetē kompanjons ir kāda avīze vai pat grāmata, lai palīdzētu paildzināt šo procesu.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment