Iepazīstieties ar skaituma karalieni, kura nāca pasaulē kā puisītis, Ārons!

Kā ikviena skaistuma karalienes uzvarētāja, Taluah- Eva Brauna, arī vēlas mieru pasaulē, bet tas ir vienīgais, kas ir līdzīgs šai skaistuma karalienei ar pārējām.

21 gadus vecā sieviete piedzima kā puisītis un tagad ir kļuvusi par pirmo Mis Transpersonu Birmingemā.

Lūpām trīcot un skropstu tušai tekot pār vaigiem, viņa izsaka savus pateicības vārdus. Uz viņas šaurajiem pleciem tika uzlikt lenta un maigi novietots spīdīgais kronis uz viņas galvas, kuru klāja mākslīgie mati.

“Mans galvenais mērķis ir palīdzēt cilvēkiem, kuri iet cauri tam pašam, kam gāju un turpinu iet es pati,” stāsta titula ieguvēja. “Es negribu, lai viņi justos tik pat vientuļi, kā es jutos. Es gribu būt kā etalons, ar kuru viņi var saskatīt līdzību un smelties motivāciju.”

beauty queen3

“Konkursā piedalījās ļoti dažādu vecumu un formu dalībnieces. Ļoti daudzām no viņām jau bija veiktas dažādas operācijas, bet man tādu nebija. Es biju ļoti uztraukusies, jo savā dzīves laikā vēl nekad nebiju nonākusi tādas uzmanības centrā.”

Skaistuma karaliene atzīstas: “Manā dzimtajā pilsētā mani neviens nesaprata. Es tur biju tāda vienīgā. Gandrīz vai katru dienu man nācās uzklausīt draudus un reizēm pat cilvēki man meta ar pudelēm, bundžām un citiem priekšmetiem.

Pēc uzvaras konkursā nu viņi ir pagriezuši savu otru liekulīgo sejas pusi, kad priecājas par to, ka viņu pilsēta ir kāds tik citādāks un unikāls.”

beauty queen2

Kad Ārons bija jauns, tad viņš vienmēr spēlējās ar meitenēm un bija vairāk sievišķīgs, nekā puicisks. Ģimene pret to izturējās ļoti nicinoši un nesaprotoši, bet situācija vēl vairāk pasliktinājās, kad viņš nonāca skolā.

“Man nebija draugu, visi par mani smējās. Nonācu līdz tādai stadijai, ka es pat pārtraucu ēst. Es negribu, lai vēl kādam nākas piedzīvot to, ko es piedzīvoju.”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment