Ierīvē seju ar šiem dārzeņiem- rezultāts tevi pārsteigs!

1469367213_thumb-840x440

Alveja

Alvejas sula ir īsts brīnumlīdzeklis, kas veicina brūču dzīšanu, šūnu atjaunošanos un arī efektīvi cīnās pret pigmentācijas plankumiem. Ņem svaigu alvejas lapu, izspiež sulu un ar to pirms došanās gulēt iesmērē plankumus.

Dabīgs jogurts vai kefīrs

Šajos produktos esošā pienskābe lieliski noņem plankumus, mīkstina un attīra ādu. Ņem jogurtu vai kefīru bez piedevām un lieto kā sejas masku, uzklājot uz laiku līdz 20 minūtēm.

Kartupeļi

Pateicoties B vitamīnam un nikotinamīdam šis dārzenis veicina šūnu atjaunošanos un gaišāka toņa veidošanos. Ar gabaliņu nevārīta kartupeļa ierīvē seju 3 reizes dienā pa 5-7 minūtēm.

Lasi arī: 7 produkti veselīgai un starojošai sejas ādai- sejas krēmi vien Tev nepalīdzēs!

Pētersīlis

Bieži vien pigmentācijas plankumi parādās, jo trūkst C vitamīna. Šajā gadījumā palīdzēs pētersīļi. Šī auga lapas, stublāji un saknes jāsaberž vai jāsasmalcina ar blenderi vai gaļasmašīnā. Putriņu klāj uz attīrītas ādas uz 20 minūtēm, pēc tam noskalo ar siltu ūdeni un ieziež ar barojošu krēmu.

Kurkuma

Oranžā garšviela ir ļoti populāra Austrumos kā ādas balināšanas līdzeklis. Kurkumas un saldā krējuma masku klāj uz sejas ne biežāk kā reizi nedēļā.

Gurķis

Vēl mūsu vecmāmiņas regulāri ierīvēja sejas ādu ar gurķa miziņu. Un ne velti: šis dārzenis padara sejas ādu stingrāku, jo tajā ir kolagēns, kā arī mitrina un baro, tāpat arī efektīvi balina pigmentācijas plankumus.

Leave a Comment