Ieskaties tuvāk un uzzini, kas tev traucē atrast savu patieso mīlestību

Pīts žogs

Ja jūsu uzmanību vispirms piesaistīja žoga attēls, tas nozīmē, ka, sazinoties ar citiem, jūs bieži uzvedaties pārāk noslēgti un attālināti.

Iespējams, pagātnes sāpīgā pieredze neļauj jums mierīgi atvērties jauniem cilvēkiem. Vai varbūt šī rakstura iezīme jūs pavada visas dzīves garumā jau no agras bērnības. Jebkurā gadījumā šī atslāņošanās neļauj jums veidot ilgtermiņa romantiskas attiecības. Citi var uztvert jūsu piesardzību kā aukstumu un neieinteresētību.

Mēģiniet pamazām izrāpties no savas durstīgās atsvešinātības čaulas un neesiet tik kritiskas pret citu uzvedību.

Laiva

Tiem, kas pirmām kārtām pievērsa uzmanību laivas tēlam, vajadzētu pārskatīt topošajam partnerim izvirzīto prasību sarakstu un no turienes izsvītrot vismaz trešdaļu no nepieciešamajiem priekšmetiem.

Ne velti jūsu skatiens bija vērsts uz attēla augšdaļu. Visticamāk, dzīvē biežāk uz visiem skatāties no augšas.

Ir pienācis laiks pieņemt rūgto patiesību, ka ideālu cilvēku nav. Un, kamēr jūs cenšaties satikt šādu cilvēku, reāli cilvēki, ar kuriem jums varētu būt brīnišķīgas attiecības, no jums izvairīsies no bailēm.

Galvaskauss

Bet koncentrēšanās uz galvaskausa attēlu norāda, ka jūs nevarat iedomāties savu dzīvi bez pilnīgas kontroles pār visiem un visu.

Jūs vienkārši nevarat mierīgi izbaudīt savas attiecības pastāvīgu raižu dēļ. Tev šķiet, ka, ja tu nedaudz atslābsies, viss ies uz elli. Tieši tāpēc, lai cik ironiski tas neizklausītos, viss notiek tā.

Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Lasi arī: Kā izvēlēties grīdas segumu: izvēlamies atbilstošāko savām vajadzībām

Lai atrastu un saglabātu savu mīlestību, jums tikai nedaudz jāatpūšas un jāuzticas Visumam.

Mēs ceram, ka šis tests jums bija noderīgs un, uzklausot mūsu padomus, jūs drīz atradīsit cilvēku, ar kuru varēsit dalīties visos dzīves priekos un bēdās.

Kas, jūsuprāt, palīdz cilvēkam atrast un saglabāt patiesu mīlestību visas dzīves garumā? Droši dalieties savās pārdomās par tēmu komentāros!

Leave a Comment