Iespaidīgi: tā mainīsies tava seja, ja 30 dienas dzersi ūdeni!

Gandrīz katru dienu mums nākas dzirdēt to, cik ļoti veselīgs ir ūdens un cik daudz mums to ikdienā vajadzētu dzert – un, jā, ūdens patiešām dara brīnumus.

Zināji, ka, dzerot ūdeni, mainās arī tavs ārējais izskats? Nu mēs to varam pierādīt!

 

42 gadus veca sieviete Sāra Smita saprata, ka uzturā pārāk maz lieto ūdeni, tādēļ viņa vēlējās kaut ko darīt lietas labā. Viņa izlēma dzert 3 litrus ūdens dienā, kopumā 30 dienas. Skaties, kādi pakāpeniski bija rezultāti:

“Parasti es savu dienu sāku ar tējas krūzi, dažkārt pusdienās piedzeru klāt glāzi ūdens, un arī vienu pie vakariņām – bet tas arī viss. Pašai šķiet, ka tas ir daudz, bet tas patiesībā nav nekas,” saka Sāra.

Šai sievietei, kura ir divu bērnu māte, nepārtraukti sāpēja galva un bija grūtības ar gremošanu. Tad nu šādi sākās viņas jaunais ceļojums ūdens pasaulē:

Pirmā nedēļa – Dažkārt bija nepatīkamas sajūtas, kamēr no ķermeņa tika likvidēti toksīni. Galvassāpes pārgāja, un stīvās locītavas kļuva atslābinātākas.

1 - pec 3 nedela

Otrā nedēļa – Sejas tonis sāka izlīdzināties, un grumbiņas zem acīm sāka pazaudēt mesto ēnu. Pūtītes, kas bija uz sejas, sāka pazust, elpa kļuva svaigāka, jo tējas patēriņš bija samazinājies.

Lasi arī: Ātra sirdsdarbība: ko tas liecina par jūsu veselību un kā to risināt

1 - pec 2 nedela

Trešā nedēļa – Tumšie loki zem acīm un grumbiņas bija pazudušas. Dermatologi teica, ka ādas šūnas atjaunojas aizvien ātrāk. Acis bija kļuvušas mitrākas, un Sāra ēda mazāk, jo viņas kuņģis bija piepildīts ar ūdeni.

1 - pec 4 nedela

Ceturtā nedēļa – Pēc visām 4 nedēļām Sāra saka: “Es jūtos veselīgāka un kalsnāka – mans vīrs un viņa draugi saka, ka es izskatos 10 gadus jaunāka. Kurš gan negribētu izmēģināt ko tādu, kas dod tik brīnišķīgus rezultātus?”

Sarah Smith

Tagad ir tava kārta!

Avots: www.yourtango.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mirdza</cite>

    Patiešām fantastisks rezultāts, jo izdzerot 3 litrus ūdens dienā kļūst arī nedaudz gaišākas acis…un mati. Ja šādi turpinātu dzert veselu gadu, tad iespējams, ka pēc gada viņa pārtaptu par gaišmati – blondīni un protams stipri mainītos arī acu krāsa uz gaišāku….nu, apbrīnojams rezultāts!!!

  • <cite class="fn">Mirdzadaune</cite>

    “Ja šādi turpinātu dzert veselu gadu, tad iespējams, ka pēc gada viņa pārtaptu par gaišmati – blondīni un protams stipri mainītos arī acu krāsa uz gaišāku.”

    es saslimu ar vēzi izlasot tavu komentāru.

    • <cite class="fn">Mirdza</cite>

      Manuprāt Tu arī ar galvu esi slima, jo normāls, vesels cilvēks izlasot manu komentāru saprata, ka tas ir jāuztver kā humors… nu neba dzerot ūdeni mēs varētu mainīt matu un acu krāsu. Tā ka DAUNE ej pie ārsta un sāc jau laicīgi ārstēt savu slimo pauri.

    • <cite class="fn">ruukjis</cite>

      Ļoti labi, es ceru ar kādu no strauji progresējošiem vēža paveidiem un cerams, ka tev pēcteču arī nav – tavam genofondam vajadzētu beigties ar tevi – debīļu uz šīs planētas arī bez tevis pietiek.

  • <cite class="fn">Andris</cite>

    Četrās nedēļās apguva photoshop kursus, ūdens tomēr palīdz!

  • <cite class="fn">Miķelis Baltruks</cite>

    Jā, diezgan spēcīgi – mati bālāki, lūpas bālākas, dzimumzīme pazudusi. Pat ausis tuvāk baltajam tonim.. 😀

  • <cite class="fn">Lee</cite>

    Acis arī izbalējušas 😀

  • <cite class="fn">gu</cite>

    Pilnīgs photoshops. Bet ūdens jādzer gan!

  • <cite class="fn">Lauris Kundzins</cite>

    Udens trūkums tiešām rada aprakstīto situāciju, taču der piebilst, ka nevajag aizrauties ar ūdens brīnumspēku!

    Pārmērīga ūdens dzeršana spēj izraisīt nopietnas veselības problēmas, piemēram, ūdens intoksikācija vai hiponatriēmija.
    Palielinoties ūdens daudzumam asinīs, samazinās sāls koncentrācija.
    Līdz ar to, ķermeņa audiem pieejamā sāls daudzums samazinās, kas var
    izraisīt smadzeņu, sirds un muskuļu darbības traucējumus.

    Galvenie hiponatriēmijas simptomi var
    būt nelabums, reibonis, apātija un apjukums. Taču tikpat labi šīs
    pazīmes var liecināt arī par dehidrāciju, tāpēc ir ļoti svarīgi sekot
    līdzi uzņemtā ūdens daudzumam.

    Vai ir iemesls satraukumam? Diētas ārstu asociācija norāda, ka vidusmēra pieaugušajam dienā būtu jāpatērē 2.5l ūdens. Karstā laikā vai arī fizisku aktivitāšu laikā un pēc tām patērētajam ūdens daudzumam jāpieaug.Nepieciešamo
    ūdens daudzumu vienai dienai jūs varat uzņem ne tikai ar tīru ūdeni,
    bet arī ar gāzētajiem un negāzētajiem dzērieniem, tēju un augļu sulām.
    Arī augļi un dārzeņi satur daudz ūdens.

    • <cite class="fn">Karīna</cite>

      Ohoho!!!! Nu, pašpasludinātais guru – tad pēc Tava prāta – izdzer lielo 2L coca-cola, iedzer krūzi kafijas (gan jau, ka pēc Tava prāta var arī ar cukuru un pienu) un apēd pāris augļus, tad sit pie krūts un saki, ka diennakts ŪDENS deva ir uzņemta???? Parādi kaut vienu vērā ņemamu dietologu, kurš Tavam izklāstītajam murgam piekristu! Vēl var diskutēt par zāļu tējām un zaļo tēju, bet arī tā nevar būt daudz. ŪDENS ir ŪDENS, nevis GĀZĒTI DZĒRIENI, AUGĻU SULAS u.tml. Jā, caurmērā pietiek ar 2,5 L pieaugušajam (30 ml uz 1 kg svara), bet tas neizslēdz, ka var jau arī vairāk. Pārspīlēt nav jēgas, tomēr jāatceras, ka daudz ūdens izdzert ir kaitīgi to darot “neatejot no kases”, tā teikt. tad arī 1L, kas izdzerts vienā rāvienā nodara ļaunumu. Tā, ka tiem, kam veselīga domāšana, šādi murgaini apgalvojumu, liek vien nobrīnīties par to, kur cilvēki info smeļas.

      Sikspārni – nu, jāsaka, ka tev situācija specifiska, jo nieres jau filtrē visu šķidrumu, tāpēc situācijā pie ilgstošas ūdens lietošanas lielā (pietiekami lielā) daudzumā varbūt arī nekādas kardinālas izmaiņas nemanīji. Jāsaka vien – nieres jau tāpat vien nepaliek slimas – visbiežāk jau pie vainas ir neveselīgs uzturs, kas lietots ilgstoši. Nemainot dzīvesveidu, bet vienkārši dzerot daudz ūdeni un gan jau, ka arī medikamentus, ne uz kādām dižām izmaiņām nevar cerēt. Uz izmaiņām var cerēt, ja saved kārtībā slimo orgānu un turpina normālu ūdens uzņemšanu ikdienā+ daudz maz veselīgu dzīvesveidu.

      Ko varu teikt pati – tad, kad neslinko un ūdeni (tīru gan, lielākoties, kaut gan man lieti der arī zaļā tēja – loģiski, ka nesaldināta) lieto tik, cik vajag, tad izmaiņas vizuāli ir ļoti būtiskas, turklāt redzamas tās jau ir dažu nedēļu laikā. Īpaši tas noder, ja ir vēlme ātri un paliekoši zaudēt liekos kg, jo daļu no tiem rada tieši ūdens, ko ķermenis aiztur. Un ne tikai dēļ pārmērīgi sāļa ēdiena – lielā mērā tas ir tāpēc, ka cilvēki nepietiekami lieto ūdeni un ķermenis nav muļķis – tāpēc to aiztur un taupa. Tas traucē arī limfas pareizu cirkulāciju, līdz ar to arī rodas tūskas, piepampusi sajūta, liekā masa, kas patiesībā pie pienācīga ūdens daudzuma uzņemšanas ātri vien pazūd. Un kas ir svarīgi – lielākais ūdens daudzums ir jāizdzer līdz plkst.14:00, kad nieres strādājot visaktīvāk, līdz ar to arī visu lieko ātrāk un vieglāk no organisma izvada laukā.

      Tas, ka bildes izskatās “apstrādātas” gan nav noliedzams, tomēr tas, kas rakstīts pašā pārkopētajā rakstā gan ir 100% taisnība 😉 Nez kāpēc mūsdienu sabiedrībā tik grūti saprast, ka viss ģeniālais patiesībā ir pavisam vienkāršs 🙂

      • <cite class="fn">Lauris Kundzins</cite>

        VARU TEV PASKAIDROT, KA APGALVOJUMI NEDZIMA MANĀ GALVĀ, BET GAN ZINĀTNISKAJĀ LITERATŪRĀ. NU JA UZSKATI KA ESI GUDRĀKA PAR VISIEM TIEM, KAS ŠO TĒMU IR GADIEM PĒTĪJUŠI, PALIEC VIEN AR SAVU VIEDOKLI UN TĪKSMINIES VESELA.

        • <cite class="fn">Lorrra</cite>

          Kuri ir tie , kas pētījuši un nonākuši pie šādiem secinājumiem? Parādi avotu, lūdzu!
          Neviens gāzētais un cukurotais dzēriens NEKAd neaizstās ūdeni, līdz ar to, nē, glāzes kolas vai gāzēta mangalīša, nebūs tas pats, kas uzņemta vajadzīgā ūdens deva! Aizmirsti piebilst par kofeīnu saturošajiem dzērieniem, kuri ūdeni kā reizi vēl dzen ārā no organisma. Zinātniskajā literatūra neesi izlasījis, cik glāzes ūdens uz vienu kafijas krūzi jāizdzer?

          Par sāli vispār nav vērts runāt, ja cilvēki kontrolētu sāls patēriņu, tad būtu jāuztraucās, bet kamēr visam mīl piešaut sāli sirsnīgi, nevar būt ne runas.
          Lai mazinātu tūsku, pietiek pamēģināt fiziskās aktivitātes..
          Un par intoksikāciju tāpat vāja izpratne. Lai sāktos ir jāizdzer krietna deva ūdens īsā laikā, un tie nav 2,5 litri .
          Tā kā pirms kopē no “zinātniskās literatūras” painteresējies kārtīgi.
          To Tev iesaka cilvēks ar grādu biomedicīnā 😉

          • <cite class="fn">Lauris Kundzins</cite>

            tas ir pēc principa- visnejēdzīgākie bērni izaug pedagogiem. To es saku kā cilvēks kuram ģimenē ir plašas un senas pedagoģijas tradīcijas. nestrīdēšos,lai katrs pats izlemj- kas palīdz un kas kaitē. kādam palīdz aspirīns,bet citam Martas tantes stiprie vārdi…

  • <cite class="fn">sikspārnis</cite>

    Man dēļ nieru iekaisuma arī bija jadzer ļoti daudz ūdens ilgā laika periodā (vairāk par mēnes) bet kaut kā neatceros ka man būtu tādas pārmaiņas 😀

  • <cite class="fn">sise</cite>

    Vai cilvēkiem, kas piedalās šādos eksperimentos, drēbes nav jāmaina mēnešiem, nesaprotu!!!????

  • <cite class="fn">Uldr</cite>

    konkrēts PS, kapēc tādi raksti jātaisa ;d

  • <cite class="fn">TaEss</cite>

    Ir tak tas daleji ari uzlabots ar photoshop bet udens ari palidz.

  • <cite class="fn">Biruta</cite>

    Ar nosacījumu ka cilvēkam nav sirdskaites un tūskas.

Leave a Comment