Ieteikumi, kas mīlēšanās laikā palīdzēs gūt baudu un sasniegt tās virsotnes

couple-cuddling

Vairāk oksitocīna

Labsajūtas hormons oksitocīns, kā liecina pētījumi, ir vitāli svarīgs komponents orgasma sasniegšanai, apgalvo zinātnieki. Tātad, jo vairāk skūpstu, glāstu, apskāvienu un citu mīļu žestu tev sniegs partneris, jo lielāka iespēja, ka tu sasniegsi baudas virsotnes.

 

1a

Priekšspēle

Tu taču neskrien garās distances bez iesildīšanās, vai ne? Līdzīgi ir arī ar mīlēšanos. Atsevišķos gadījumos, protams, priekšspēle nav vajadzīga, tomēr atklāts, ka pakāpeniska uzbudinājuma radīšana sievietēm paaugstina iespēju sasniegt orgasmu.

 

1a

Lubrikants

Ir pēdējais laiks lubrikantu sākt uztvert kā obligātu nepieciešamību, nevis papildu ekstru mīlēšanās laikā. Kādā aptaujā noskaidrots, ka katra otrā sieviete orgasmu sasniegusi, mīlēšanās laikā izmantojot lubrikantu.

 

1a

Sevis iepazīšana

Orgasma gūšanas iespējamība ievērojami paaugstināsies, ja būsi savu ķermeni izpētījusi pati, tā noskaidrojot, kas tieši tev sagādā vislielāko baudu. Bet to taču tu esi jau izdarījusi, vai ne?

 

1a

Baudas vairošana

Lai orgasms būtu īpaši spēcīgs, nogaidi, līdz esi to gandrīz sasniegusi, uz brīdi mīlēšanos pārtraucot un tad atsākot. Rezultāts būs gaidīšanas vērts.

Lasi arī: Noderīgi! Ko mīļākā seksa poza liecina par viņu

1a

K punkts

Iemesls, kāpēc daudzas sievietes nekad nav jutušas orgasmu, ir nepareizi pieskārieni. Atceries, ka ārējie dzimumorgāni un, protams, klitora zona ir īpaši jutīgi un pieskārieni tiem sagādā lielāko baudu.

 

1a

Našķi

Atsevišķi produkti, piemēram, persiki, čili un pat auzu pārslas paaugstina libido, attiecīgi vairojot iespējas gūt lielāku baudu.

Lasi arī: Noderīgi! Ko mīļākā seksa poza liecina par viņu

Kegela vingrojumi

Spēcīga vagīnas muskulatūra pasargās ne tikai no urīna nesaturēšanas vecumdienās un atvieglos dzemdības, bet arī uzlabos orgasmu intensitāti.

Avots: 30-interesanti-fakti-2-7

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">keet</cite>

    Es taa iisti nesapratu, kaapeec vajadziigs lubrikants. Man vadzeetu susinaataaju, jo sex laikaa vairaakkaart ir jaapslaukaas…es vnk pludoju.

Leave a Comment