Ievieto ķiploku savā intīmajā vietā un skaties, kas notiks – tas ir jāpamēģina!

Daba mūs ir spējīga nodrošināt ar visiem iespējamiem līdzekļiem, kas dziedē dažādas Sli**bas – dažkārt tie var šķist dīvaini, bet galvenais, ka darbojas!

Ļoti daudz dažādu augu tiek lietoti medicīniskiem mērķiem – un tas nozīmē tikai to, ka šie paņēmieni vēl joprojām ir efektīvi.

Ķiploks ir viens no veselīgākajiem ēdieniem, ko tu vari uzņemt. Pēc nesen veiktiem pētījumiem izrādās, ka ķiploka ievietošana pavisam neparastā ķermeņa daļā var ārstēt vairākas Sli**bas. Piemēram, ķiploka ievietošana ausī ārstē ausu infekcijas un citādāka veida diskomfortus, ko nereti ausis piedzīvo.

Neskaitot ausu infekciju ārstēšanu, ķiploks ir spējīgs arī uz kaut ko citu, jo tas satur daudz veselīgu barības vielu: kāliju, kalciju, kvarcetīnu, glutamīnu un asparagīnskābi, nerunājot vēl par B1, B6 un C vitamīniem.

Lasi vēl: Kad sirds saka «jā», bet vagīna – «NĒ!» Ko iesākt?!

Ķiploks vaginālām infekcijām

Ja ciet no kādas vaginālās infekcijas, vienkārši paņem ķiploka daiviņu un izdur tai ar adatu cauri pavedienu – ievieto šo brīnumu savā vagīnā! Pēc tam dodies gulēt un no rīta maigi un uzmanīgi izņem šo daiviņu ārā. Nemaz nespēsi noticēt, cik ātri un efektīvi šī metode ārstē vaginālās kaites. Droši – pamēģini!

Avots: heavyweight.life

COMMENTS

Leave a Comment