Ikdienas drēbes sievietēm ar apjomīgu figūru

Beigsim sev melot un pieņemsim mūsu ķermeņi tādu kādu dāvāja mums daba. Ir daudz nepatīkamu trūkumu, kurus ar apģērba palīdzību var noslēpt un akcentēt labākās lietas. Tādi noslēpumi palīdzes jums justies par pārliecinātu un skaistu sievieti.

Trīs pamatlikumi izvēloties pareizu apģērbu apaļīgām sievietēm – siluetu, seksualitāti un vienkāršumu. 

Apģērbs pēc silueta

Apģērbi no taisna brīva izgriezuma – padarīs jūs vēl pilnīgāku. Ideālu siluetu jums spēs radīt kleitas, svārki, taisna piegriezuma bikses, blūzes kuras piemērotas un atbilst figūrai, jakas ar jostu, kura pasvītros jūsu vidukli.

Akcents uz seksualitāti

Blūzes, kleitas, atklāts dekoltē piesaistīs acu skatu pie jūsu figūras labumiem.  Jo vienkāršāk jo labāk.

Izvēlaties pasteļa krāsas, mazo zīmējumu, balto un melnu. Neieteicams izmantojiet dekoratīvus un sarežģītus elementus ( mežģīnes, drapējumus, bantītes, puķītes un tā tālāk). Ornamenti, lielas puķes, tikai pasvītros jūsu apaļīgumu.

Kā izvēlēties piemērotu audumu?

Jāatsakās no sausiem audiem tādiem ka lini, caurspīdīgiem un viegliem materiāliem tādiem ka šifons. Marta audumi slēpj apjomu, un absorbē gaismu, spīdīgie audumi atstaro gaismu un pieliek klāt liekus centimetrus. Katrs zina, ka melnais atlass tievina, bet audums zaudē šo īpašību, ja kleita būs no melna atlasa.

Pilnīgu figūras iespaidu rada apģērbs, kurš sastāv vienlaicīgi no spīdīgam un gaišiem audumiem vienlaikus. Vissliktākais variants būtu baltās atlasa bikses un gaiši rozā no spīdīga auduma zīda blūze.

Ideāls variants ir bieza, gluda trikotāža. Kā arī labi derēs džersija, maiga kostīma audums.

Leave a Comment