Ikdienas drēbes sievietēm ar apjomīgu figūru

Padomi, kas pareizi palīdzēs izvēlēties kleitu apaļīgai sievietei

Kādas krāsas derēs?

Tumšās krāsas

Tumšie toņi piedod figūrai tievumu un absorbē gaismu – tumšie zāļu, sārta, tumši zila, brūna, melnā un tā tālāk.

Gaišas krāsas un nokrāsas, kā baltā, piparmētras krāsa, debesu zils, bāli rozā, citrona krēma krāsas – vienmēr palielina vizuālo apmēru.

Atsakieties no figūras atdalīšanu horizontālā veidā, piemēram, baltās krāsas augšējais apģērbs un melnā apakša. Dodiet priekšroku vertikālajam detaļām gari svārki, gara jaka, kontrastējošo pogu rinda.

Atsakieties no daudzkrāsainiem audumiem, velciet viena toņa apģērbu. Lai radītu kontrastējošu iespaidu izmantojiet kontrastējošu apkakli, piemēram, lakatu vai šalli un pievienojiet kā aksesuāru piespraudi.

Kādi aksesuāri derēs?

Izvēloties gredzenus, auskarus, krelles, aproces, somas turaties pie sekojoša likuma, jo pilnīgāka ir jūsu figūra, jo lielākam ir jābūt jūsu aksesuāram uz somas.

Pilnīgai sievietei ieteicams atteikties no ķēdītes ar mazu kuloniņu un aizstāt to ar lielām krellēm. Auskari ar maziem kristāliņiem ir jāsamaina ar auskariem kuriem piemīt liels elements vai ar gariem auskariem. Mazas somiņas vēlams samainīt ar lielām vai vīdējām somam. Mazi aksesuāri tikai akcentēs uzmanību uz jūsu figūru. Harmoniskāk izskatīsies liela izmēra aksesuāri.

Leave a Comment