Īlons Masks nolēma neklusēt un sniedza savu prognozi 2024. gadam; viņš uzskata, ka pasaule daudz mainīsies

Vēl viena Īlona Maska prognoze ir saistīta ar mākslīgā intelekta izmantošanu un izplatību. Miljardieris ir pārliecināts, ka pēc gada mākslīgais intelekts būs stingri nostiprinājies katrā mājā. Jau šobrīd daudzi uzņēmumi ievieš un attīsta inteliģenci, kas atvieglos uzņēmumu darbu. Īlona Maska mērķis saviem uzņēmumiem ir attīstīt mākslīgo intelektu, lai “saprastu Visuma patieso dabu  .

Prognozes par nākotni

2019. gadā Īlons Masks izvirzīja vēl vienu ambiciozu mērķi. Tas ir visas Tesla robotaxis flotes izveide. Tika pieņemts, ka šīs automašīnas būs bezpilota un tās varētu izsaukt, izmantojot mākslīgo intelektu. Tiek prognozēts, ka līdz 2024. gadam tiks uzsākta robotakses masveida ražošana. Bet, kā mums šķiet, tagad viss joprojām ir atkarīgs no mākslīgā intelekta un bezpilota tehnoloģiju attīstības .

Tāpēc vēl viena Īlona Maska prognoze ir pašbraucošas automašīnas. Tika prognozēts, ka līdz 2024. gadam visas Tesla automašīnas tiks aprīkotas ar Autopilotu. Taču pagaidām vairāku negadījumu dēļ attīstība šajā jomā ir apstājusies. Šodien tiek veikti papildu pētījumi un algoritmu izstrāde.

Līdz 2023. gada beigām Tesla plāno izlaist robotu ar savu disku. Šis būs pirmais robots, kas pilnībā samontēts Teslas rūpnīcā. Un līdz 2024. gadam Īlons Masks plāno uzsākt masveida ražošanu. Un tādējādi daļu automašīnu montāžas personāla nomainiet ar robotiem. Protams, šī ideja nav jauna un daudzi automobiļu koncerni jau izmanto robotu pakalpojumus, taču tieši elektromobiļu montāžā Masks būs pirmais.

Tehnoloģiju attīstība mūsdienu pasaulē strauji virzās uz priekšu. Pateicoties ambicioziem, pārliecinātiem un gudriem cilvēkiem, piemēram, Īlonam Maskam, mēs izmantojam modernās tehnoloģijas. Kas savukārt mūsdienās ir vērsti uz vides un ekoloģijas saglabāšanu. Ko jūs domājat par inženiera un analītiķa Īlona Maska prognozēm? Dalieties ar savu viedokli komentāros.

Leave a Comment