Indigo bērni saskaņā ar Zodiaka zīmēm

Indigo bērni pēc izskata neatšķiras no parastajiem bērniem. Bet tie ir atšķirīgi, tāpēc tos ir grūti pieņemt un saprast. Šos bērnus sauc par indigo, jo viņiem ir īpaša auras krāsa. Viņiem ir palielināta spēja sajust situācijas, spēja iekļūt tās būtībā un sagūstīt slēpto informāciju. Astroloģija palīdz saprast, kā rīkoties ar bērniem saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi un kā iedrošināt vecākus uzlabot viņu dabisko dāvanu.

Auns

Šie bērni atšķiras no citiem ar to, ka viņi zina, kā pareizi veidot grandiozus plānus. Viņu fiziskā attīstība ļauj viņiem izcelties starp saviem vienaudžiem. Viņiem ir svarīgi, lai visi viņu panākumi tiktu pamanīti. Apbalvojumi un sasniegumi ir jāatbalsta ar balvām. Jau no agrīna vecuma viņi rūpējas par savu veselību, mīl fizisko audzināšanu un sportu. Izturība kļūst par reālu atlīdzību par viņu darbu un praksi. Lielākais atzinums šai zīmei ir dzīve un augstais pašapziņas līmenis. Attiecībā uz pārējo, viņi paļaujas uz likteni.

LASI ARĪ: Kāda profesija tev atbilst saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Vērsis

Zīmes dabiskā spītība kļūst par reālu klupšanas aktu viņu dzīves ceļā. No dzimšanas bērniem jāizskaidro dzīves cikla nozīme. Bet, lai viņiem būtu vēlme rīkoties, tie ir regulāri jāmudina. Ikdienas dzīvē vecākiem ir jānorāda bērnu trūkumi un jāmāca viņiem lūgt palīdzību. Svarīgākais pārstāvju Vese***as stāvoklis ir pašizpausme. Un, ja bērns pārvar bailes, pieaugušo uzdevums ir iemācīt viņiem skaidri izteikt savas domas un jūtas. Lielisks atgādinājums būs, ka aizbildņu eņģeļi palīdzēs bērniem atrast pareizos vārdus vissvarīgākajā brīdī.

Dvīņi

Bērnu dzīve ir piepildīta ar idejām, ko viņi vēlētos īstenot katru minūti. Tās ir spilgtas personības, kas ir apsēsti ar idejām. Un viņi ir tik atkarīgi no tām, ka ir grūti koncentrēties uz vienu lietu. Vecākiem ir jāmāca šiem bērniem, kā nomierināt savas domas un atpūsties. Svarīgs arguments, lai indigo bērniem nodrošinātu harmoniju savā dzīvē, ir meditēt nedaudz pirms gulētiešanas. Viņi ar savu rīcību nostiprina tiešas attiecības ar augstākajiem spēkiem, kas viņiem dos svarīgu atbildi uz visiem jautājumiem. Galvenā viņu dzīves atslēga ir elpošana. Viņiem efektīva negatīvās enerģijas izkliede būs žesti, vārdi un pozas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment