Indigo bērni saskaņā ar Zodiaka zīmēm

Vēzis

No dzimšanas šie bērni ir kaprīzi, kas atzīst tikai ciešus kontaktus ar saviem radiniekiem. Viņi ir pakļauti sajūtām, bet reti klausās prātu. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr atrodas pusē, pie kura viņi ir pieraduši jau no mazotnes. Lai sasniegtu savus mērķus, viņiem ir nepieciešama telpa, kurā nav kritikas. Zems pašvērtējums izraisīs to dabisko īpašību zudumu. Lai vēl vairāk uzlabotu sevi, šiem bērniem nevajadzētu dzīvot ar iepriekšējām atmiņām. Pieredze no pagātnes ir viņiem noderīga, bet viņiem ir jāiemācās to izmantot racionāli. Zīmes panākumu atslēga ir noteikt ilgtermiņa mērķus nākotnei. Lai atvieglotu bērnu emocionālo stāvokli, vecākiem viņu telpā jāievieto ūdens skaņas mūziku vai miniatūras strūklaka ar ūdeni. Un, lai viņi atmestu visu negativitāti, viņiem jānodarbojas ar peldēšanu.

LASI ARĪ: Spēcīgas rūnu formulas: aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai un naudai!

Lauva

No dzimšanas šie bērni pretendē uz līdera vietu, tāpēc vecākiem ir jāvelta viņiem pēc iespējas vairāk uzmanības. Visas viņu darbības un idejas ir jārisina ar atlīdzību, kaut arī tās šķiet maldīgas. Radošās personības pievērš uzmanību un novērtē to, ka viņi ir notikumu centrā. Dažreiz viņi spēj rīkoties nereaģējoši, bet vecākiem nevajadzētu no tā radīt lielu traģēdiju. Ir jāizmanto visi viņu radošie centieni. Vissvarīgākais apzīmējums ir viņu plānu pilnīga realizācija, tāpēc tikai šajā gadījumā viņi var realizēt visas savas organizatoriskās prasmes. Galvenā viņu Vese***as atslēga ir spēks, ko vajadzētu saprātīgi iztērēt. Tāpēc atpūtai ar aktivitātēm jāpapildina vienai otru, nevis jāsaskaras.

Jaunava

No dzimšanas bērni ir nopietni un viņiem nav saprotami smiekli un jautrība. Tie ir praktiski un strādīgi indivīdi, kuri spēj palīdzēt īstajā brīdī. Līdzsvarota dzīve dod pareizo līdzsvaru, lai panāktu būtisku harmoniju. Viņu analītiskais prāts bieži kļūst par paškritikas cēloni. Bet vecāku uzdevums izskaidrot indigo bērniem, ka pasaule nav pilnīga, un katrs no tiem atšķiras no savas apziņas un viņa vērtību uztveres. Zīmes neatlaidība ļauj viņiem pastāvīgi virzīties uz priekšu un pienācīgi izpildīt izmaiņas ceļā. Viņu bailes ir cieši saistītas ar kairinājumu, tāpēc jums ir jāiemācās no tā atbrīvoties. Lai pārvarētu viņu hipohondriju, viņiem ir jāiemācās izteikt savas domas ne skaļi, bet gan uz papīra.

Svari

Šīs zīmes bērnu pamats ir sabiedriskums un lielas idejas. Un ir gandrīz neiespējami pārtraukt saziņu ar šīm personām. Šīs īpašības ir iedvesmotas no idejām, tāpēc ar racionālu prātu viņi spēj novērtēt sociālo vidi un cilvēka attiecības. Viņiem ir svarīgi, lai katra persona savā vidē atrastu savu harmoniju. Dažreiz šie bērni ir slinki, bet, lai viņi varētu rīkoties, viņiem jābūt motivētiem ar interesantu dzīves stāstu ar laimīgu noslēgumu. Domas dziļums dod pārstāvjiem iespēju domāt kategorijās. Bet sajūta, ka baidās no nezināmā, noslēpj viņu vēlmi virzīties uz priekšu. Vecākiem ir pastāvīgi jāveicina katrs šo bērnu solis vai jāizvēlas pienācīgs cilvēks. Bet vissvarīgākā viņu Vese***as atslēga ir tikai to darbību filtrēšana un skaistuma ilūziju izkliedēšana.

LASI ARĪ: 4 spēcīgas sievietes iezīmes, kuras meklē alfa vīrieši

Skorpions

Šo bērnu raksturs ir ļoti grūti saprotams pat tuvākajiem cilvēkiem. Viņi ir tik vērsti uz savām domām un jūtām, ka ir grūti tos izraut no to valstības. Viņi vēlas saprast visus noslēpumus, pieskarties nezināmam vai atklāt kaut ko noslēpumainu. Visas viņu domas pastāvīgi aizņemas, risinot un iekļūstot slepenākajā cilvēka apziņas stūrī. Bet, lai palīdzētu šiem bērniem izdomāt sevi, vecākiem ir jāpasaka, ka visas atbildes tiek glabātas grāmatās. Ja iespējams, norādiet, ka bērniem nevajadzētu vilcināties izmantot visas savas jūtas. Pārstāvju galvenais uzdevums ir iemācīties dzīvē mācīties un paplašināt izpratni par reālo būtību. Bērniem jāmācās pareizi koncentrēt savu spēku, kā arī uzmanīgi tērēt tos. Un, ja viņi var izdarīt izvēli dažādās situācijās, tad saglabās emocionālo veselību.

Strēlnieks

Viņu neapdomīgā vēlme pastāvīgi izmeklēt visu ir zīmes rakstura galvenā iezīme. Viņiem ir vāja baiļu sajūta, tāpēc viņi nebaidās spert soli pat bezdibeņa malā. Viņiem ir svarīgi apgūt jaunus redzeslokus un tuvoties tiem. Vecākiem ir jāmāca bērni uz to, ka jau no agrīna vecuma viņiem jāmācās saglabāt savu laika patēriņa žurnālu. Laiks viņiem ir vērtīgs, neskatoties uz to, ka tas ir relatīvs jēdziens. Un jums nevajadzētu atturēt viņus, kad jūsu bērni atstāj vecāku ligzdu un veltīs savu dzīvi ceļošanai. Viņiem nav nepieciešama aizbildnība, jo viņi var rūpēties par sevi. Aizsardzība pret pārslodzi un visa redzamā morālā apmierinātība palīdzēs saglabāt viņu veselību.

Mežāzis

Šīs zīmes mērķis un neatlaidība ir to galvenais aspekts. Viņu ambīcija ļauj viņiem būt praktiskiem, tāpēc viņi vada visu prātu, lai sasniegtu pilnību. Bērni uzņemas iespēju tuvoties vēlamajam rezultātam. Tāpēc viņi dod priekšroku darbībai nekā labai atpūtai. Universāli pārvaldīt savas emocijas un precīzi zināt, kā rīkoties šajā situācijā. Bet, neskatoties uz to, ka bērni var uzskatīt sevi par dzīves īpašniekiem, vecākiem ir jāmāca viņiem disciplīnu. Un neaizmirstiet par garīgajām vajadzībām. Tam vajadzētu iemācīt bērnam dzīvot harmonijā katru dienu. Pārstāvju izturība neļauj viņiem lūgt palīdzību, bet reizēm viņiem ir jāmācās to darīt, lai neapgrūtinātu sevi stresa situācijas.

LASI ARĪ: 2019. gads ir pilns ar pārsteigumiem: sagaidāma liela enerģijas maiņa

Ūdensvīrs

Zīmju oratoriju var apskaust tikai tāpēc, ka no dzimšanas viņi rada ugunīgas runas un savāc sev pateicīgus klausītājus. Viņiem patīk mācīties un iemācīties kaut ko jaunu. Viņiem nav problēmu domāt un runāt vienlaicīgi. Bērni meklē jaunas idejas vai notikumus, tādēļ, ja vecāki pamanījuši, ka viņi ir izjauši kādu tehniku, tad viņiem par to nevajadzētu likties nezinis. Viņi to dara pētniecības jomā. No visiem eksperimentiem viņi ir gatavi izdarīt savus secinājumus, un vairs nav vērts tos atspēkot. Pārstāvji stingri turas pie saviem uzskatiem un reti klausās citu viedokļus. Tikai pārliecinoša persona var viņus pārliecināt. Galvenā šo apdāvināto bērnu Vese***as atslēga ir spēja panākt elastību un līdzsvaru.

Zivis

Viņu pārmērīgā jutība un garīgums kalpo kā atšķirīgs elements no citiem pārstāvjiem. Viņi stingri tic viņu mērķim un dzīvo ar atmiņām no pagātnes dzīves. Viņi pastāv ilūziju pasaulē, un tos vada tikai savas jūtas. Vecākiem ir jāsaprot viņu bērnu delikātais raksturs, jāuzklausa viņu jūtas un jāaizsargā viņu neaizsargātā dvēsele. Pieaugušajiem arī jāiemāca saviem bērniem klausīties viņu iekšējās jūtas un uzticēties saviem sapņiem. Ļoti bieži sapņos šie bērni atrod priekšstatu par turpmākajām darbībām. Jebkuram darbam ir nepieciešama pieauguša cilvēka līdzdalība, lai vairāku šaubu dēļ bērns nebūtu vīlušies par viņa spējām. Un, lai nepārslogotu nervu sistēmu, bērniem ir jāiemācās meditēt.

avots: esotericblog

Leave a Comment