Indijā ciema vecākie pavēl Iz**rot divas meitenes, sodot viņas par brāļa “netiklībām”

No vīriešiem sastāvošs konsulāts notiesāja divas māsas ar Iz**rošanu, jaunākā no viņām ir tikai 15 gadus veca, par to, ka meiteņu brālis uzsācis attiecības ar precētu sievieti no augstākas sociālās kastas.

Sods tika piemērots lopkopības ciematā, Sankrota, Bagpatas apgabalā, aptuveni 30 jūdzes no Ņūdeli. Tās ir mājas aptuveni 200 cilvēkiem.

Indijas augstākā tiesa ir pasludinājusi, ka šīs ciema padomes , kas zināmas kā pančajāti, ir nelegāli, bet par spīti tam, tie turpina savu darbību visā Indijā.

Pēc Amnesty International rīcībā esošās informācijas, pančajāts meitenēm pavēlējis kailām doties parādē un pakļauties Iz**rošanai, kas kalpotu kā sods par viņu brāļa rīcību.

Meiteņu ģimenes māja tika pārmeklēta pēc sprieduma nolasīšanas, tomēr, ģimene jau bija devusies meklēt patvērumu citā ciemā. Līdz ar to abām meitenēm izdevās izbēgt no šausmīgā likteņa. Tomēr tas nemaina būtību par šī gadījuma zvērību un necilvēcīgumu. 

Kāds cits meiteņu brālis pastāstīja, ka Jat kastas pārstāvji ir ietekmīgi ciema valdes pārstāvji un, ka viņu lēmums ir galīgs. Viņi uztraucas arī par Jat kastas sievieti, kas ir stāvoklī no meiteņu brāļa.

Avots:dailymail.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Tur taču tas pats, kas visur- kā naudas maiss pasaka, tā policija izpilda. Gan jau tās bagātnieces vīrs pateica “lai viņš jūtas tik pat apkaunots savu ģimenes sieviešu dēļ, kā viņš apkaunoja mani “” un tiesneši aizskrēja mēli izkāruši pildīt vietējā oligarha pavēli.

  • <cite class="fn">Imants Parādnieks</cite>

    “Lielo Gribēšanu sajemšana” – esot sociāli iesaistītiem sazobē ar citām ģimenēm – nevar atrisināties – “maigpilni” …
    Maz ko zinām – latvieši – par blakus apstākļiem – Indijas TAJĀ – varotspriedēju Tiesas Lietā.
    Es saskatu – lēmumā – = Meklējumi – izvairīties no deģenerācijas – brī-vas iz-pla-tī-bas.

Leave a Comment