Interesanti fakti par vīrieša dārgāko rīku

Izmēra nozīme

Lielu daļu vīriešu uztrauc jautājums, cik garš, salīdzinot ar citiem, ir viņu loceklis! Vidējais ereģēta locekļa garums ir 13 centimetri, turklāt lielākajai daļai vīriešu loceklis ir īsāks par vidējo garumu!

Platums

Ereģēta locekļa vidējais platums ir 3,5 centimetri. Interesanti, ka daļa sieviešu vēlētos, lai viņu vīriešiem loceklis ir drīzāk plats, nekā garš!

Maksimālais ātrums

Spermas lidojuma ātrums ejakulācijas brīdī ir vidēji 45 km/h. Jāpiebilst, ka mums ļoti interesētu, kā precīzi šis ātrums tika noteiks!

Spermas apjoms

Vidējais spermas daudzums ejakulācijas brīdī ir 1,5 tējkarotes. Vienā šādā noplūdē ir apmēram 275 miljoni spermatozoīdu!

Ejakulācijas ātrums

Vīrietim no stimulācijas sākuma līdz ejakulācijai nepieciešamas vidēji 2 minūtes un 50 sekundes. Piekritīsiet – tas nav daudz!

Apjomīgā priekšādiņa

Apgraizīta vīrieša locekļa priekšādiņu var izmantot, lai ražotu ādu apdeguma upuriem. Pārsteidzoši ir tas, ka no vienas priekšādiņas var iegūt diezgan daudz ādas!

Smēķēšana saīsina

Smēķēšana patiešām var saīsināt ereģētu vīrieša locekli par vienu centimetru. Ne velti uz cigarešu paciņām raksta, ka smēķēšana var izraisīt impotenci, jo erekcijas brīdī smēķētāja locekļa asinīm piekļūst mazāk asiņu, bet dažiem vīriešiem smēķēšana var arī traucēt sasniegt erekciju!

 

 

Leave a Comment