Interesanti: miega paralīzes veidi! Vai Tu to esi piedzīvojis?

Kas ir miega paralīze? Miega paralīze ir stāvoklis, kas ir diezgan tuvs īstai ķermeņa paralīzei, bet iestājas ātrā sapņa fāzes laikā un traucē veikt darbības sapņa laikā, no kā prāts pamostas, bet ķermeņa paralīze saglabājas.

  1. Sajūta, ka tu esi piemodies nedzīvs

Tā ir tā situācija, kad tavs prāts jau ir pamodies un saprot notiekošo, bet ķermenis vēl ir miegā, neļaudams smadzenēm sevi kustināt.

  1. Tas notiek kad tu iemiedz un pamosties

Lielākoties miega paralīze notiek divos periodos, kad tu sāc iemigt vai tūlīt pamodīsies. Tam ir jāieslīgst dziļajā miegā un jāpamostas no tā, bet, ja pārejas laikā rodas problēmas, tad var saskarties ar miega paralīzi.

  1. Miega paralīze bieži iet roku rokā ar halucinācijām

Cilvēki, kuri ir ziņojuši par miega paralīzi sūdzas par nomoda murgiem. Prāts darbojas un acis ir plaši vaļā. Dažas no halucinācijām spēj būt tik reālistiskas, ka cilvēkam pilnā pārliecībā liek noticēt notiekošajam.

  1. Tas ir dabiski un tas var notikt arī ar tevi

Tas patiešām var notikt ar jebkuru. Daudzi cilvēki to piedzīvo vismaz reizi mūžā, bet var īsti neapzināties/neatcerēties, ka tas ir noticis.

  1. Miega paralīzei patīk negulētāji

Pētījumi ir atklājuši, ka ar miega paralīzi visbiežāk saskaras cilvēki, kuriem ir saraustīts, neregulārs miega grafiks un, kuriem ir nepietiekams miega daudzums.

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

Leave a Comment