Interesanti, par ko tika arestēts šis pāris!

Tito un Amanda Vatsi nedēļas nogalē bija paspējuši pārdot simtiem biļešu- “Zelta biļetes uz Paradīzi”. Vienas biļetes cena ir 99.99 $, bet par šo summu pārdevēji apgalvoja, ka cilvēks iegādājas biļeti no īsta zelta, kura garantēs cilvēkam vietu paradīzē. Kad pircējs nomirtu un nonāktu pie pērļainajiem debesu vārtiem, viss, kas būtu jādara, ir jānoskenē zelta biļete un pircējs nonāktu paradīzē.

Policists izteicās, ka nav aizliegts pārdod biļetes uz paradīzi, bet problēma sākās ar to, ka pāris maldināja pircējus ar sava produkta materiālu. Biļetes bija izgatavotas no koka un appūstas ar zelta krāsu. Nav atļauts kaut ko pārdot kā zeltu, kad tas nav zelts. Tieši tas bija tas, kādēļ pāris tika aizturēts.

Tito Vats Pol***jas paskaidrojumā rakstīja:

Man ir vienalga, ko Pol***ja saka. Biļetes ir no īsta zelta. Tas bija pats Jēzus, kurš man šīs biļetes iedeva, stāvot aiz KFC ēstuves. Viņš teica, lai es tās pārdodu un iegūstu naudu ceļojumam uz Visumu. Es satiku citplanētieti vārdā Stīvijs, kurš teica, ja es savākšu pietiekami daudz naudas, tad viņš varēs paņemt gan mani, gan manu sievu savā kosmosa kuģī un visi varēsim doties uz viņa planētu, kura ir veidota no kokaīna. Pamēģiniet aizsūtīt uz cietumu nevainīgu vīru. Jēzus ir tas, kuram vajadzētu sēdēt cietumā. Es esmu gatavs viņu nodot.

Amanda izteicās īsāk un kodolīgāk:

Mēs vienkārši gribējām pamest Zemi un lietot kokaīnu. Es vispār neko nedarīju. Tito pārdeva zelta biļetes uz paradīzi. Es tikai skatījos.

Pol***ja apgalvo, ka no viņiem konfiscējuši 10.000 $ skaidrā naudā, pāris narkotiku pīpes un mazu aligatoru.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment