Īsa auguma vīrietis: 10 iemesli, kāpēc veidot ar viņu attiecības

Īsa auguma vīrietis: Mums izdodas patiešām labi selfiji 

Es nedomāju lielīties (varbūt tikai nedaudz), bet mans vīrietis perfekti iederas manā Instagram profilā. Un nav pat nepieciešams nekāds selfiju kāts.

 

Viņam ir ļoti laba humora izjūta

Katru reizi atbildot uz jautājumu: ”Vai tu esi drošs, ka varēsi to aizsniegt?” mans draugs atbild ar humoru. Nav nekādi auguma ierobežojumi, lai cilvēks būtu smieklīgs.

 

Es tiku pie pilnīgi jaunas garderobes 

Sākumā es to neuztvēru nopietni, kad viņš man ieteica nomainīt manus rotājumiem bagātos svārkus pret viņa biksēm, taču jāatzīst, ka es drauga džinsos izskatos ļoti piemīlīgi. Par cik viņa drēbes man nav par platu, es, ejot garo ceļu mājās, nekad neizskatos pēc Vanilla Ice.

 

 Sekss dušā ir daudz vienkāršāks 

Kā izrādās, mēs esam ideāls pāris vairākās jomās. Ņemot vērā, ka mēs esam vienāda auguma, nevienam no mums nav nepieciešams saliekties, nodarbojoties ar seksu dušā.

 

Viss mans ķermenis ietilpst uz dīvāna 

Kad viņš ir izstiepis savas kājas uz dīvāna, man nav jāizliekas, ka esmu super ērti saritinājusies kamoliņā dīvāna otrā pusē. Tāpēc, ka mūsu abu kājas lieliski sader kopā.

 

Viņš ir daudz pārliecinātāks, nekā spēju iedomāties

Īsie puišie kompensē savu augumu ar pašpārliecinātību. Viņš nav bravūrīgs, bet viņš arī negribēja spēlēt spēlītes, gaidot „triju dienu likumu” pēc tam, kad mēs iepazināmies. Viņam pietika drosmes man piezvanīt jau nākamajā dienā – kuram vēl ir tikpat daudz pārliecības?

 

Mani tas neinteresē 

Protams, ir brīnišķīgi redzēt, kā maza auguma meitene pastiepjas uz pirkstgaliem, lai noskūpstītu savu draugu, kurš ir basketbolista augumā, bet es nevaru iedomāties sevi pašu šādā situācijā.

 

Augumam nav nozīmes 

Tas ir pats par sevi saprotams, ka attiecībās galvenais nav cilvēka augums. Viņa māka mani sasmīdināt pēc grūtas darba dienas un viņa šarms ir daudz svarīgāki, nekā tas, kā mēs izskatāmies, stāvot viens otram pretī.

 

Arī interesanti: Uzzini sīkāk par vīrieša raksturu pēc viņa… Lūk, tas ir patiesais dvēseles spogulis! Senās Ķīnas gudrības! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

Leave a Comment