Īsti gruzīnu hinkaļi. Garšīga recepte, kad kārojas kas neparastāks!

Gruzīnu hinkaļi
Gruzīnu hinkaļi – Sastāvdaļas

Mīklai: 1kg milti, 20g sāls, 400 gr ūdens.
Pildījumam: 1kg liellopa maltā gaļa, 350g treknas cūkgaļas maltā gaļa, sīpols, koriandrs, pipari, sāls.

Lasi vēl: Divi vienā – zaudē svaru, uzlabo metabolismu. Garda dzēriena recepte, ko dzert katru dienu!

 

Gruzīnu hinkaļi: Pagatavošana

Pildījuma gaļu sajauc kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sāli, piparus un koriandru.

No visām sastāvdaļām sajauc mīklu, kārtīgi to izrullē, ar formu izspiež apaļus apļus.

Apļa vidū liek pildījumu, malas saņem kopā un aizspiež, vizuāli izveidojot sainīti.

Vāra sālsūdenī, līdz tie uzpeld (aptuveni 10 minūtes) un tad pasniedz karstus kopā ar pārkaisītiem zaļumiem.

 

Arī interesanti: Satriecoša šašlika marinādes recepte, kuru man atklāja sievastēvs-gruzīns, tā izglābs pat sīkstāko gaļu! SPIED ŠEIt, lai lasītu!

Leave a Comment