Izgudrojumi, kuriem būtu jābūt katra cilvēka mājās

1. Spagetti dakšiņa

vilka-dlya-spagetti

Spagetti dakšiņai ir jābūt tieši tādas formas, jo šādas formas dakšiņa beidzot atbrīvos Jūs no nebeidzamās cīņas ar spagetti, kas nepārtraukti krīt atpakaļ šķīvī, bet, protams, ja ļoti pacenšas, tad tādu galda piederumu var uztaisīt arī mājas apstākļos.

2. 360° rozete

rozetka-360

360° rozete ļaus Jums izmantot uzreiz vairākas kontaktdakšas, kas noteikti varētu būt ļoti ērti, jo šī rozete ir ļoti kompakta un aizņem maz vietas, taču kontaktdakšas jau mēdz būt dažādas.

3. Sīpola turētājs 

derzhatel-dlya-luka

Bieži vien sagriezt sīpolu plānās šķēlītēs ir ļoti neparocīgi, taču kāds beidzot ir izgudrojis speciālu sīpolu turētāju, kuram ir speciālas atveres, kurās ievietot nazi un sagriezt sīpolu smalkās un vienādās šķēlītēs.

4. Burciņu slēdzene

zamok-dlya-kryshki

Ja kārtējo reizi esat sapratis, ka kāds ir mielojies ar Jūsu šokolādes krēmu burciņā un beidzot gribat šo netaisnību novērst, neļaujot kādam citam baudīt Jūsu gardo desertu, tad tieši priekš Jums ir izgudrota speciāla šāda veida burku vāciņu slēdzene.

5. Karsto un auksto dzērienu divpusīgs paliktnis 

zaryadka-ot-temperatury

Šis divpusīgais paliktnis, kas domāts gan aukstajiem, gan karstajiem dzērieniem, ar USB kabeļa palīdzību palīdzēs Jums uzlādēt savu mobilo telefonu. Šī ierīce darbojas, pateicoties Stirlinga dzinējam, kas bija izgudrots jau tālajā 1816. gadā.

6. Lietussargs diviem 

zonty-dlya-vlyublennyh

Ja Jums kādreiz ir nācies ar savu mīļoto cilvēku staigāties lietainā laikā, tad Jūs noteikti zināt, ka tādā situācijā parasti izmanto vienu lietussargu, kas noved pie tā, ka kāds noteikti izmirkst vai arī katrs iet atsevišķi, taču izrādās, ka priekš visiem mīlošajiem pāriem ir radīts unikāls lietussargs, kurš ļauj gan sadoties rokās, gan arī palikt sausiem.

7. Karote tējas maisiņa “nospiešanai”

lozhka-otzhimayushhaya-chaj

Šāda karote ir ļoti interesants un noderīgs izgudrojums, jo tā noteikti palīdzēs Jums “izspiest” tēju līdz pēdējai pilītei.

8. Karote – svari

lozhka-vesy

Receptēs bieži vien raksta, cik gramu, piemēram, garšvielu vai miltu ir nepieciešams pievienot ēdienam, tad nu arī palīgos var nākt šāda veida karote, kas ir ļoti kompakta un vienkārša.

9. Lāzernazis 

nozh-dlya-tostov

Šāds nazis ļaus Jums pagatavot grauzdiņu jau griešanas laikā, kā arī, izmantojot šādu ierīci, Jūs noteikti uz brīdi sajutīsieties kā kāds no “Zvaigžņu karu” varoņiem.

10. Čības ar apgaismojumu 

tapochki-s-podsvetkoj

Ja Jūs bieži tumsā nevarat atrast gaismas slēdzi, tad Jums noteikti vajadzētu iegādāties čības ar apgaismojumu, kuras vienmēr tumšā gaitenī apgaismos Jūsu ceļu jebkurā virzienā.

11. Veļasmašīna ar papildu durtiņām aizmirstās veļas pievienošanai

stiralnaya-mashinka-s-dozagruzkoj

Noteikti katram no mums ir gadījies ieslēgt veļasmašīnu un tad attapties, ka uz grīdas atrodas otra zeķe vai kāda cita lieta, kuru vajadzēja izmazgāt. Firma “Samsung” Jums piedāvā veļasmašīnu tieši šādiem gadījumiem – aprīkotu ar papildu durtiņām, kas Jums viegli ļaus aizmirstās lietas ievietot jau ieslēgtajā veļasmašīnā.

12. Mugursoma ar kapuci

ryukzak-s-kapyushonom

Šāda veida mugursoma noteikti būs īpaši piemērota sportistiem, kas ne visai mīl staigāt apkārt ar lietussargiem vai nēsāt cepures, kas nozīmē, ka šim interesantajam izgudrojumam priekšroku noteikti dos vairāk stiprā dzimuma pārstāvju.

13. Rozete ar pagarinātāju

rozetka-so-vstroenym-udlinitelem

Katrs no mums noteikti diezgan bieži mēdz izmantot pagarinātāju, reizēm pat nākas savienot vairākus pagarinātājus, taču izgudrotāji ir radījuši unikālu rozeti, kas nāk komplektā ar diezgan garu pagarinātāju.

14. Vannasistabas spoguļa “slotiņa”

dvornik-dlya-zerkala

Šis izgudrojums palīdzēs Jums saskatīt spogulī sevi jau uzreiz pēc dušas, jo ar ar vienu rokas kustību tas spēj atbrīvot spoguli no tvaika.

15. Matu suka ar ieliktni

bystro-pochitit-raschesku

Šī unikālā matu suka diemžēl nav atrodama lielveikalos, taču šis izgudrojums noteikti būtu ideāli piemērots sievietēm ar gariem matiem, jo reizēm taču ir tik grūti attīrīt matu suku no matiem, kas tajā saķērušies.

 

Leave a Comment