Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam (5.sērija)

1

AUNS Viņi parasti ir ļoti pārliecināti par sevi, kas citiem dažreiz liek justies zemākiem, nekā viņš. Ja viņš kaut ko mīl, tad mīl ar visu sevi un ļoti kaislīgi. Viņš ir pieradis uzvarēt – ja kaut kas nesanāk, tad to ļoti pārdzīvo.

2

VĒRSIS Viņam vienmēr ir vajadzīga nauda – kas mēdz sagādāt problēmas. Viņa viedoklis ir ļoti grūti apgāžams, jo viņš vienmēr tic sev pilnībā un cenšas pierādīt savu taisnību.Viņam sirdslieta ir ēdiens- katra ēdienreize ir mazi svētki.

3

DVĪŅI Viņiem ļoti svarīgs ir stils – viņš seko līdzi savējam, kā arī ļoti vērtē to, kā ģērbjas citi. Viņi nekad īsti nezina, ko grib un kuru grib. Tas viņam bieži liek mainīt partnerus. Ilgi pie dažādām lietām viņš neturas- viegli spēj tās palaist vaļā.

4

VĒZIS Viņiem ļoti svarīga ir mīlestība – viņi par to domā praktiski visu laiku. Ja kaut kas ir sarežģījies tajā jomā, viņi vienmēr centīsies to salabot. Bieži lūkojas pagātnē, jo nespēj aizmirst labos mirkļus, kas darījuši viņu laimīgu.

5

LAUVA Viņiem ļoti svarīgi ir radīt labu iespaidu par sevi, jo viņi cenšas būt labākie it visā. Viņiem ikdienišķas lietas patīk vienmēr pacelt citā līmenī, tādēļ viņam ļoti reti dzīvē iestājas rutīna. Svarīgi, ka viņam blakus ir pareizais cilvēks- tāds, kurš nevilks pie zemes.

6

JAUNAVA Viņa saka to, ko domā un domā arī to, ko saka. Viņa māk atrast pareizos vārdus un pareizo pieeju katram cilvēkam. Viņa mēdz būt liekulīga, jo nespēj pateikt cilvēkiem striktu “nē”, tajā pašā laikā neko labu par viņu nedomājot.

7

SVARI Viņš ļoti ātri padodas, ja neredz mērķi un pietrūkst motivācijas. Ja viņam ir daudz pienākumu, viņš visiem to darīs zināmu, jo grib būt svarīgāks, nekā citi, kas viņam ir apkārt. Viņam patīk skaistas lietas un skaisti cilvēki.

8

SKORPIONS Tas no malas diezin vai ir labi redzams, bet viņam ļoti interesē tas, ko citi cilvēki domā par viņu. Viņš praktiski no nekā nebaidās, jo viņam ļoti svarīgi ir no dzīves ņemt pilnīgi visu, ko tā ir spējīga viņam dot.

9

STRĒLNIEKS Viņš vienmēr labāk teiks patiesību, nekā melos – liekulīgi cilvēki viņam ļoti nepatīk. Viņš parasti uzskata, ka tas cilvēks, kurš ir ieguvis vietu viņa sirdī, ir ļoti laimīgs – tā teikt, viņam ir paveicies.

10

MEŽĀZIS Viņi var būt ļoti egoistiski, jo principā māk novērtēt citus cilvēkus un to, ko viņi ir pelnījuši. Viņi ir ļoti pievilcīgi cilvēki, zina, ko pateikt tieši tajā mirklī, kad tas ir vajadzīgs. Viņam dzīvē ir skaidri definēti mērķi.

11

ŪDENSVĪRS Viņam ļoti patīk pieņemt spontānus lēmumus- viņiem patīk ārdīties, trakot, iepazīt jaunus cilvēkus un piedzīvot jaunas sajūtas. Kad viņš būs skumīgs un gribēs raudāt, tu viņa sejā redzēsi tikai un vienīgi smaidu.

12

ZIVIS Kad tu iemīlēsies zivī, nekad nespēsi viņu aizmirst. Viņam ļoti patīk komplimenti, bet, ja tu to nedomāsi nopietni, viņš to redzēs. Ja viņu kaut kas ir sāpinājis, viņam šķiet, ka visa viņa pasaule ir pilnībā sagruvusi.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Louise</cite>

    This poinstg knocked my socks off

  • Where are you going are your cruise? I may mock them a little but I’ve never turned one down when my parents are paying! They’ve offered to pay for us to join them on Kauai this summer but the thought of traveling 12 time zones away is just too exhausting. And I don’t have two toddlers! I think you made a good decision.

  • those are 3 really long blocks. i personally wouldn’t be too jazzed to live on nostrand and herkimer but it has more to do with the fact that the LIRR is a block away and there’s just a ton of foot traffic, bus traffic, and other sources of noise.

Leave a Comment