Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – (11.sērija)

1

AUNS Viņiem ļoti patīk dāvināt dāvanas, bet ir jābūt īpašam iemeslam un īpašam cilvēkam, kuram tās dāvāt. Viņa idejas vienmēr ir interesantas un oriģinālas, bet ne visi tās saprot. Viņš vienmēr ir atvērts kaut kā jauna uzzināšanai.

2

VĒRSIS Viņi ir ļoti miermīlīgi, bet, ja tev sanāks viņus nokaitināt, tad gan labāk piesargies! Viņi var eksplodēt un sarunāt visādas nejaucības. Viņi no dzīves sagaida harmoniju – tā ir ļoti svarīga, lai viņi justos ērti un patīkami.

3

DVĪŅI Viņš bieži vien mēdz padoties, jo ātri apnīk tas, kam ir pieķēries – daudzkārt tas ir arī enerģijas trūkuma dēļ. Viņiem ir ļoti viegls raksturs, tādēļ bieži kāpj pāri saviem principiem un dara to, ko parastā situācijā nemaz nedarītu.

4

VĒZIS Ja viņš savā priekšā pamana kaut kādus šķēršļus, tad bieži vien mēdz atkāpties un ielīst atpakaļ savā čaulā. Nespēlējies ar viņa jūtām, jo katrs pāridarījums atstāj neizdzēšamas pēdas viņa būtībā. Viņš var būt arī ballīšu zvērs, par spīti savam kautrīgumam.

5

LAUVA Viņš nekad nepieņems atrašanos otrajā plānā – viņam ir jābūt pirmajā vietā visās dzīves situācijās. Viņi ir ļoti augstsirdīgi. Viņš necieš lepnus cilvēkus, it īpaši tad, ja viņu lepnībai nav pilnīgi nekāda pamatojuma.

6

JAUNAVA Viņa ir ļoti, ļoti tīrīga. Pamanīs pat brīdi, kad kāds priekšmets viņas mājvietā būs pagriezts par 5 grādiem. Viņa ir ļoti ziņkārīga, bet reizē arī bailīga, tādēļ šad tad mēdz atteikties no patiesības, lai tā nespētu viņu sāpināt.

7

SVARI Viņiem cilvēkus patīk iekarot – visinteresantāk viņiem šķiet ar katru cilvēku to izdarīt savā veidā. Tomēr tas noved arī pie tā, ka viņi mēdz spēlēties ar cilvēku jūtām, neapzinoties, kādu ļaunumu viņi tiem nodara. Viņi augstu vērtē jebkuru informāciju.

8

SKORPIONS Viņš nekad nebaidās sevi apliecināt, jo ir ļoti pārliecināts par sevi un saviem spēkiem. Viņš mēdz būt valdonīgs, bieži paļaujas uz saviem instinktiem, kas patiesībā nereti viņu pieviļ. Dažkārt kļūst pārlieku agresīvs.

9

STRĒLNIEKS Viņš var būt liels ceļotājs, kuram nekad nepatīk sēdēt uz vietas vai arī tieši pretēji – mājās sēdētājs un lietu kolekcionētājs. Pie tam šīs divas īpašības var būt apvienotas vienā cilvēkā, kas var izveidot ļoti grūti saprotamu un pieņemamu cilvēku.

10

MEŽĀZIS Viņi nekad necentīsies sevi pierādīt citiem – viņiem nav svarīgi, lai viņus kāds slavētu vai novērtētu – tas, ko viņš dara un tas, ko sasniedz ir domāts tikai un vienīgi viņam pašam. Lielai daļai Mežāžu riebjas tērēt naudu drēbēm.

11

ŪDENSVĪRS Viņš nekad necentīsies kādam skriet pakaļ vai līdzināties. Viņam svarīgi ir tikt mīlētam. Daži Ūdensvīri pievēršas mistiskajai pasaulei – arī kļūst par veģetāriešiem un mistikas piekritējiem. Viņi neatdzīst naidu.

12

ZIVIS Viņām ir ļoti grūti atrast sevi. Var būt brīdis, kad viņiem šķiet, ka ir jau atraduši, bet tūliņ kaut kas šo pārliecību sagrauj. Viņas bieži vien ir nervozas un enerģiskas – grib atrasties nepārtrauktā darbībā. Plānus visu laiku cenšas atlikt uz vēlāku laiku.

Leave a Comment