Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 19.sērija

1

AUNS Viņiem ir raksturīga agresivitāte (it īpaši vīriešiem), bieži vien nerēķinās ar citu interesēm un gribu. Viņiem ļoti patīk visu laiku atrasties darbībā. Viņam ir saasināta taisnības mīlestība – līdz kauliem necieš melus un citas nepatiesības. Viņš ir pārāk nepacietīgs.

2

VĒRSIS Viņam ļoti patīk materiālie labumi- patīk arī tos nopelnīt, bet nauda pie viņa nekad ilgi neturas, jo Vērsis ir izšķērdīgs. Viņš prot rast prieku praktiski visā. Viņš ir kaprīzs, ietiepīgs sīkumos, taču visā visumā apveltīts ar pakļāvīgu raksturu. Bieži strīdas par sīkumiem.

3

DVĪŅI Ja viņš ir inteliģents, tad viņam sagādā grūtības pielāgošanās pārējai sabiedrībai. Viņi praktiski visu laiku ir mazliet uzbudināti un nervozi. Viņi periodiski pārdzīvo asu neticību sev, kas dažreiz pārtop par slimību. Viņiem ir vajadzība būt mīlētiem, izjust maigumu un rūpes.

4

VĒZIS Viņiem ir ļoti smalka nervu sistēma un labi attīstīta intuīcija. Dzīvē viņi vadās pēc kādiem vienīgi sev izprotamiem likumiem; loģika viņiem ir sveša. Tas, kas citiem ir sīkums, viņiem šķiet īsta traģēdija. Parasti viņi ir godīgi cilvēki, uzticami draugi un interesanti sarunu biedri.

5

LAUVA Viņam ir milzīgi iekšējie spēki- spēj veikt varoņdarbus. Taču viņam ir raksturīga godkārība. Viņš ir infantils, naivs, viegli pakļaujas ietekmei un iekrīt slazdos. Psiholoģiskas nojautas trūkuma dēļ viņš kļūdās, bet dažkārt pat piedzīvo īstu traģēdiju.

6

JAUNAVA Kārtības mīlestība viņiem dažkārt pārvēršas mānijā. Gandrīz vienmēr viņi ir apveltīti ar skaidru, analītisku prātu, ir labi darbinieki. Viņiem piemīt tieksme pastāvīgi paplašināt un padziļināt savas zināšanas. Bauda cieņu, bet bieži strīdas ar citiem.

7

SVARI Pasaulē par visu dārgāks viņiem ir miers. Viņi ir laimes lutekļi. Sabiedrībā viņus mīl laipnības, jautrā un labsirdīgā rakstura dēļ. Viņiem patīk ilgi gulēt, un viņu galvenā nodarbība ir mīlestība- bieži vien jauc iemīlēšanos ar parastām simpātijām, jo alkst rūpju un gādības.

8

SKORPIONS Pirmā grūtība viņiem ir dzīvot. No pirmā acu uzmetiena spriežot, viņiem ir viss- enerģija, vitalitāte, spēks, taču nešpetnā rakstura dēļ viņam ir daudz ienaidnieku. Viņš mēdz būt nikns, taču savu indi vērš tieši pret sevi. Viņa ir kaut kas netverams un mīklains.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir drosmīgs, nevaldāms un dažkārt rupjš, ciena piedzīvojumus un varoņdarbus. Sirdī alkst pēc ceļojumiem un klaidonības, riska un avantūras. Noraugoties uz jautro, labsirdīgo dabu, dažkārt ilgojas pēc nesasniedzamā. Zeme viņam šķiet par mazu.

10

MEŽĀZIS Viņi vienmēr tiek turēti cieņā, taču ir grūti viņiem īsti tuvināties, jo viņi ir noslēgti, viņus gandrīz vai nav iespējams ierosināt uz vaļsirdību. Viņam patīk tradīcijas, respektablums, stabilitāte. Viņš nepieņem lēmumus bez noteikta mērķa, nav raksturīga impulsivitāte un risks.

11

ŪDENSVĪRS Viņam pedantisms ir svešs. Viņš neieredz rutīnu. Viņam arī piemīt slinkuma un bezdarba periodi. Viņš ir pastāvīgs, dažkārt gan pārdzīvo neticību saviem spēkiem. Ir atturīgs un kautrīgs, reti apgrūtina citus ar kādu lūgumu. Viņa dzīve nekad nav pelēka un vienveidīga.

12

ZIVIS Viņas ir apveltītas ar lielu smalkjūtību, intelektu un stirpu skepticismu. Intuīcija viņām ir spēcīgāk attīstīta nekā loģika, un bieži vien viņas, ne vienmēr apzinādamās savas spējas, pārsteidz apkārtējos ar neticamu gaišredzību. Viņas mīl komfortu un mājīgumu.

 

 

Leave a Comment