Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savai horoskopa zīmei – 53. sērija

1

AUNS Vismaz vienreiz dzīvē viņi var izmēģināt visu, jo Auni ir piedzīvojumu meklētāji. Viņiem vajag zināt visu, lai var dalīties pieredzē un viedokļos. Viņam patīk medīt, bet nepatīk skriet pakaļ – tādēļ viņš vienmēr gribēs blakus kādu, kurš ir grūti pieejams, bet ne tādu, kuru ir viegli dabūt, bet pēc tam jāskraida pakaļ.

2

VĒRSIS Viņš savu mīļoto cilvēku aizvedīs uz pilnīgi jaunu, romantisku pasauli, bet tikai tādā gadījumā, ja šī mīlestība būs pilnībā patiesa. Vērsis ir strādīgs un slinks vienlaicīgi, tādēļ ir grūti saprast – saukt par pedantu vai arī par nevīžu. Vērsis skūpstās tā, lai tajā brīdī otrs saprastu, kā viņš jūtas, skūpstā tiek izliktas visas emocijas.

3

DVĪŅI Viņu rīcību parasti ir ļoti grūti saprast, bet nevarētu teikt, ka viņi paši pārāk labi zina, ko dara. Ja būsi atklāts un lojāls pret viņu, viņš tāds pats būs pret tevi. Pretējā gadījumā no Dvīņiem vari sagaidīt savu ļaunāko ienaidnieku. Tas praktiski nav iespējams – nolasīt, ko viņi domā, jo viņi savas domas maina nenormāli ātri.

4

VĒZIS Parasti atceras gan labo, gan slikto, ko esi viņam darījis, tomēr sliktais vienmēr atradīsies dominējošā pozīcijā. Vēzis vienkārši nekad neaizmirst lietas, kas viņam nodarītas. Bieži pat pārāk ilgi tur aizvainojumu, jo vienkārši nespēj aizmirst sajūtas, kas viņam ir radītas. Viņiem nav daudz draugu- bet tie, kuri ir, ir kā ģimene.

5

LAUVA Nekad nepadodas un ir ļoti neatlaidīga – tā ir viņas veiksmes atslēga uz panākumiem. Viņa praktiski nekad nemēdz padoties, tādēļ viss notiek laikā un ar īpašu atdevi. Lauvai ir ļoti attīstīta intuīcija, labāka nekā citām horoskopa zīmēm. Tomēr problēma ir tāda, ka tajā reti kad viņa ieklausās, jo sev mēdz neuzticēties.

6

JAUNAVA Viņām ir grūti noslēpt savas jūtas, tādēļ citi parasti redz, ka kaut kas nav labi. Tomēr viņa līdz galam ir spējīga melot par to, ka viss ir kārtībā, jo par savām problēmām stāstīt citiem Jaunava nemīl. Viņai ļoti patīk, ja viņai ir taisnība – tā Jaunava jūtas gudrāka un pārāka par citiem. Ļoti svarīga ir ģimene un tās laime.

7

SVARI Viņi ir spējīgi saredzēt skaistumu it visā, tomēr, piemēram, komplimentu izteikšana viņam ir sveša. Ja dzirdi komplimentu no Svariem, tad tu esi ļoti īpašs cilvēks. Viņiem ļoti labi padodas iejusties jaunās kompānijās, jo Svari ir sabiedriskas dvēseles, kuriem neērta nešķiet praktiski neviena situācija.

8

SKORPIONS Viņa vārdu krājumā nepastāv vārds “padoties” – viņš praktiski vienmēr cīnīsies līdz galam, līdz pēdējam. Viņš atceras katru mazo lietiņu, kas viņu tevī kaitina – un tieši mazi sīkumi viņam šķiet tie kaitinošākie, ar kuriem viņam, piemēram, savā partnerī ir grūti samierināties. Ja viņa klātbūtnē būsi negatīvs, zaudēsi viņa interesi.

9

STRĒLNIEKS Viņš ļoti daudz domā, tādēļ bieži mēdz aizdomāties pārāk tālu – tomēr nevienam par saviem atklājumiem un dziļajām jūtām nestāstīs. Viņam ļoti nepatīk, ja viņa plāni izjūk – ja kaut kas ir saplānots, tad tam noteikti ir jānotiek – un vislabāk, ja precīzi tā, kā sākumā ir plānots. Pēc šīs īpašības var spriest, ka Strēlniekam bieži nākas vilties.

10

MEŽĀZIS Pārsvarā viņš ir ļoti devīgs un laipns pret tiem, kurus mīl, tomēr dažkārt arī mīļotie no viņa puses sagaidīs egoismu. Savas intereses tomēr stāv pāri visu citu interesēm. Šī iemesla dēļ viņam ir vieglāk dzīvot. Viņam sagādā problēmas uzticēties citiem, tādēļ viņš noslēdzas no citiem un rada par sevi spēcīga cilvēka iespaidu.

11

ŪDENSVĪRS Vienmēr atklāj ko jaunu – īpaši to patīk darīt kopā ar partneri. Viņi runā konkrēti un bez aplinkiem- īsi un kodolīgi, tādēļ citiem Ūdensvīri šķiet cienījami cilvēki. Daudzkārt pāršauj pār strīpu visādās jomās, bet tas nav nekas tāds, no kā viņš mācīsies – tāds ir viņa raksturs, un to viņš nekad nemainīs.

12

ZIVIS Viņiem nepatīk būt garlaikotiem, jo viņi ir ļoti sabiedriski, tomēr nez kādu iemeslu dēļ bieži atsakās no saviesīgiem pasākumiem. Viņu sirds strādā pāri smadzenēm praktiski vienmēr, tādēļ Zivis piedzīvo daudz kļūdu dzīves laikā, it īpaši lietās, kas saistītas ar attiecībām. Zivīm ir daudz dzīves posmu, kuros viņas ir vienas.

Leave a Comment