Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 46.sērija

1

AUNS Viņā ir viss, kam cilvēkā ir jābūt un tieši tādēļ viņš arī citiem spēj piedāvāt visu, bet tikai tādā gadījumā, ja labi grib. Auns praktiski vienmēr ir 100% patiess, tādēļ arī to pašu sagaida no citiem cilvēkiem – lai arī viņš daudz domā par sevi, viņam patīk citus novietot sev priekšā, nostādīt augstāk citu vēlmes par savējām.

2

VĒRSIS Viņam nepatīk cilvēki, kuri nepārtraukti mainās, Vērsi satrauc pārmaiņas un viņam sagādā grūtības pielāgošanās. Viņam ļoti nepatīk strīdēties un konfliktēt, tomēr Vērša ugunīgā rakstura dēļ viņam bieži sanāk uzsākt strīdus. Viņam ļoti patīk ballītes un pasākumi- neviens viņam to neaizliegs, jo Vērsī visu mūžu saglabājas mūžīgais bērns.

3

DVĪŅI Viņiem mēdz būt ļoti krasas garastāvokļa maiņas, kas spēcīgi ietekmē attiecības ar citiem cilvēkiem. Kad viņi iemīlas, viss pārējais no viņu domām pazūd. Dažkārt tas ir labi, bet dažkārt viņi ārī mazliet pāršauj pār strīpu. Tikai Dvīņi katrā situācijā spēj saredzēt gan labo, gan slikto – tas ir liels pluss viņu raksturam.

4

VĒZIS Viņam darbs vislabāk veicas vienatnē, ne komandā – ne tāpēc, ka viņš nespētu sadarboties, bet tādēļ, ka viņam patīk visu izdarīt kārtīgi un pareizi – visam jānotiek pēc Vēža prāta. Tādēļ arī komandu darbos Vēzis parasti ir galvenais. Viņš spēj melot par savām jūtām, lai pasargātu otru cilvēku un arī sevi.

5

LAUVA Viņai patīk ceļot- īpaši uz siltajām zemēm – tur Lauva var atgūt savu pozitīvo enerģiju un uzlādēties turpmākajam laika posmam. Viņa ļoti ātri spēj uzlabot savas prasmes praktiski jebkurā virzienā. Lauva ir daudzpusīga. Ja viņai kaut kas patīk, tad viņa arī to ir spējīga panākt. Reti kas var nostāties ceļā viņas mērķiem.

6

JAUNAVA Viņām patīk ilgstošas attiecības, nevis vienas nakts sakari – tas ir saistīts ar to, ka Jaunavas visam līdzi domā ar galvu. Viņa ir prātīga un darīs dzīvē tikai to, kas viņai pašai patīk. Uz kaut ko piespiest Jaunavu nemaz nav vērts censties. Tāpat Jaunava vienmēr prot atšķirt mīlestību no iekāres.

7

SVARI Viņi ir labi šarmētāji, viņi zina, kā visu pareizi izdarīt,lai savaldzinātu. Šī ir zīme, kurai visvairāk no visām patīk, ja viņam ir taisnība – pat gadījumā, kad Svari saprot, ka taisnība tomēr nav nostājusies viņu pusē, viņi nespēj atzīt savu kļūdu. Svari sākumā novēro no malas un tikai tad pieņem lēmumu.

8

SKORPIONS Ja viņš ir greizsirdīgs, viņš visticamāk atriebsies – ne tieši padarot to otru cilvēku greizsirdīgu. Skorpions prot izdomāt vēl trakākas metodes. Nespēlējies ar viņa jūtām – tiksi sāpināts (vairāk kā vienā veidā). Viņš var būt ļoti laba otrā pusīte – Skorpions ir mīlošs un uzmanīgs, reti kad nosvērsies par labu krāpšanai.

9

STRĒLNIEKS Viņš parasti neko nedara tad, ja viņš nevēlas to darīt – viņam patīk rīkoties par labu sev, tādēļ nekad necentīsies sevi pārāk apgrūtināt. Viņš nedomā par sekām – tikai par konkrētu brīdi, Strēlniekam patīk pieņemt spontānus lēmumus, patīk atrasties tikpat traku, interesantu, nemierīgu cilvēku vidū.

10

MEŽĀZIS Viņam dažkārt patīk agresīvi noskaņoti cilvēki – dažkārt viņi tādus cilvēkus pat izmanto savā labā. Mežāzi ļoti kaitina tas, ja viņš tiek steidzināti. Viņam viss ir jādara savā tempā, citādi tas var noiet greizi un nesanākt. Viņš spēj piedot, bet aizmirst gan ne, tādēļ arī bieži viņa attiecības izbeidzas tikai labu laiku pēc pāridarījuma.

11

ŪDENSVĪRS Viņš sava partnera dzīvi var apgriezt kājām gaisā – bet tas vienmēr nenozīmē, ka labā ziņā. Tik impulsīvs un enerģisks cilvēks daudziem var iemācīt dzīvesprieku, tādēļ apkārt viņam bieži ir daudz dažādu cilvēku. Reizēm Ūdensvīrs ir pārāk augstās domās par sevi, jo uzskata, ka vienkārši ir labāks par jebkuru.

12

ZIVIS Viņas ir ļoti jūtīgas, bet to reti izrādīs – Zivīm vispār patīk slēpt savas sajūtas. Patiesībā viņas vienkārši kaunas no tā, ka citi varētu saredzēt viņas vājības. Kad viņas ir dusmīgas, labāk nekaitināt – sāks vēl krist arī uz nerviem tev pašam. Zivju garastāvokļu maiņas diezgan bieži aizgaiņā cilvēkus.

Leave a Comment